Free 3D Video Maker 1.1.18

A Free 3D Video Maker egy igazán remek videó szerkesztő, amivel hagyományos kimenettel bíró filmeket tudsz 3D formátumúra alakítani, konvertálni. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven is tud és számos különleges beállítási opcióval bír. AVI támogatással.

Mivel ma már nem tekinthető újdonságnak a 3D film mint formátum, egyre több ezek megjelenítésére és lejátszására alkalmas eszköz érhető el, mindinkább igénnyé válhat, hogy meglévő videókat át lehessen alakítani 3D változattá.

Pontosan erre képes a Free 3D Video Maker ami az áttekinthetőség és a hatékonyság jegyében született. A szoftver elérhető a Free Studio részeként is, ez a különálló, önálló csomagja. Inkább azok számára javasolt akik nem szeretnék a fejlesztő további termékeit is igénybe venni, csak erre van szükségük.

A Free 3D Video Maker a telepítésekor néhány alapvető adat megadását kéri ami után azonnal futtathatóvá válik neki is láthatsz az első szerkesztésnek. A kezelőfelületét tekintve túl sok opciót nem tartalmaz, kifejezetten arra a munkafolyamat sorra koncentrál amire el lett készítve.

Közvetlenül a felületén megadható az a mappa ahová mentésre kerül a végeredmény, sajnos némi hátránya, hogy csak AVI formátumokkal tud együtt működni, itt ezen belül igen válogatós, tehát a kevert kimenetek problémát okozhatnak neki.

Free 3D Video Maker: 3D videókhoz…

A Free 3D Video Maker különlegessége hogy a 3D tartalmak készítésekor igen gazdag beállítási lehetőségeket szolgáltat, ahol két videót is összefűzhetsz, magad adhatod meg hogy milyen metódust vessen be a filmek készítésekor. Természetesen ez nem kötelező tud egy adott tartalmat is bedolgozni, az algoritmusok között a vörös cián, bal videóból, illetve jobb áll rendelkezésre. Értetődően az azok aránya is manuálisan korrigálható.

Az egyedi összeállítás a Free 3D Video Maker segítségével még az átalakítás előtt megtekinthető, így a mentés előtt korrigálhatóak az esetleges nem megfelelő opciók.

Alternatívájaként sajnos csak kereskedelmi megoldások érhetőek el jelenleg, igaz ők tudásban sokkal több lehetőséggel vannak felszerelve. Ilyen a DVDFab vagy a Movavi Video Converter 3D.

Összességében a Free 3D Video Maker egy 3D videó átalakító, konvertáló eszköz ami AVI fájlkiterjesztésekkel tud együtt dolgozni. Rengeteg egyedi konfigurációt és Magyar nyelvi támogatást szolgáltat.

Free 3D Video Maker

Free 3D Video Maker összefoglaló:

 • 3D konvertáló program
 • hagyományos kimenetek egyszerű átalakítása
 • kézzel választható algoritmus
 • két tartalom egyesítése
 • egyszerű kezelés
 • áttekinthető felület
 • AVI kimenet támogatás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.dvdvideosoft.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free 3D Video Maker
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avidemux 2.8.12023-10-01 Avidemux 2.8.1 (0)
  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó […]
 • XMedia Recode 3.5.8.52023-09-21 XMedia Recode 3.5.8.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.8.52023-09-21 XMedia Recode Portable 3.5.8.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • VSDC Free Video Converter 2.5.1.3512023-06-10 VSDC Free Video Converter 2.5.1.351 (0)
  A VSDC Free Video Converter profilos konvertáló szoftver ami videó szerkesztő funkciót, vágási opciókat, videó szerkesztőt, is […]
 • Vidiot 0.3.382023-04-18 Vidiot 0.3.38 (0)
  A Vidiot egy fejlett lehetőségekkel felszerelt videó szerkesztő alkalmazás, amivel néhány egyszerű lépésben állíthatsz össze saját […]