AVS Video Converter 12.1.2

Az AVS Video Converter egy univerzális konvertáló program ami felhasználható videókhoz és audió tartalmakhoz egyaránt. A profilos elrendezés lehetőséget biztosít arra hogy Androidra is tudj optimalizált tartalmakat gyártani. Az összes fontosabb kodeket támogatja, legyen az AVI, FLV, MPEG, WMV. Tartalmaz még videóvágó, szerkesztő funkciót is. Blu-ray támogatással.

Ha rendelkezel egy videóval, ami a jellemzőit tekintve nem ideális paraméterekkel rendelkezik, többek között a formátum okoz gondot, érzel magadban egy kis elszántságot, akkor magad is gyárthatsz megfelelő multimédiás tartalmakat.

Egy igen rugalmas opciókkal bíró konvertáló szoftver az AVS Video Converter ami az alaplehetőségeken felül néhány extra képességgel is fel van szerelve. Maga a program méretben nem tekinthető a legkisebb applikációnak, ha a kategóriáját képviselőkkel összevetjük, de természetesen ez nem megy az erőforrás és a használhatóság rovására.

A néhány kattintásos telepítés során megadható neki, hogy létrehozzon e indítóikont az asztalon, ez azért lehet hasznos, mivel így később bármikor azonnal futtatható.

A kezelőfelületét tekintve jól átgondolt, modern, funkció gazdag, az egyes vezérlőegységek úgy lettek elhelyezve, hogy azok is könnyen tudják navigálni az AVS Video Converter-t akik nem tudnak Magyar nyelven, mivel az esetében ez sajnos nem támogatott.

Kényelmes beállítások választhatóak az AVS Video Converter használatakor

A program konvertáláskor a kimeneti formátumot úgynevezett profilok formájában teszi elérhetővé, ahol ezen a részen három fő kategória fedezhető fel. Vagy kézzel választod ki a formátumot, itt támogatja az Androidra optimalizált, AVI, FLV, MPEG, WMV, WebM, DVD, MP4 formátumokat.

Lehetőség van kifejezetten mobilokra már előre összeállított optimális audió, illetve videó kimenetet gyártani, itt csak az adott márkát kell kiválasztani.

Mivel sokan szeretik a saját multimédiás tartalmaikat megosztani a világhálón, erre ideális formátumot is létre tud hozni.

Az AVS Video Converter egyéb szolgáltatásai részét képezi, hogy tartalmaz egy videó szerkesztőt is amivel az állomány vágható, eltávolíthatóak azok a részek amik nem odavalóak. Igény esetén látványos effekteket is hozzá lehet fűzni. Külön fejezetek hozzáadásával lehet azt könnyebben navigálhatóvá tenni.

Megfelelőjeként hasonlóan remek megoldás a Format Factory, vagy a Freemake Video Converter ha pedig 3D jellemzővel bíró tartalmat szeretnél összeállítani, a Free 3D Video Maker megoldására van szükséged.

Az AVS Video Converter egy igen funkciókban gazdag konvertáló program, amivel akár mobilodra is készíthetsz megfelelő jellemzőkkel bíró videó, vagy audió fájlokat. Szerkesztő, vágó, effektező funkcióval. Ingyenesen a szoftver indulásakor értesítő üzenetet jelenít meg, illetve a kimeneti fájlon vízjelet helyez el.

AVS Video Converter

AVS Video Converter összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • profilos elrendezés
 • mobilokra optimalizált kimenet választási lehetőség
 • videókhoz, audiókhoz
 • Blu-ray kimenet támogatás
 • videó szerkesztő, vágó funkció
 • effektek támogatása
 • modern megjelenés
 • Angol nyelv
 • Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
AVS Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
39,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.1.82020-09-15 XMedia Recode 3.5.1.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • Soft4Boost Video Studio 5.4.72020-07-02 Soft4Boost Video Studio 5.4.7 (0)
  A Soft4Boost Video Studio egy univerzális multimédiás program amivel videókat szerkeszthetsz. A szoftver tartalmaz még videó felvevő […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • Ashampoo Movie Studio 2.0.4.2 (0382)2015-09-05 Ashampoo Movie Studio 2.0.4.2 (0382) (0)
  Az Ashampoo Movie Studio egy teljes körű multimédiás központ, minden fontosabb funkciót biztosít ami a filmek kezelése esetén […]
 • Fast Video Converter 5.32013-08-20 Fast Video Converter 5.3 (0)
  A Fast Video Converter ideális eszköz arra hogy megfelelő formátummal rendelkező videókat tudj előállítani. Kimenet profilos formában […]