Videókhoz hangfelvételek hozzáfűzéséhez is hatékony az Easy Video Converter

Egy gyors, Videók konvertálásához, illetve szerkesztéséhez futtatható program amivel akár módosíthatjuk a videók méretét. A szoftverrel akár kötegelten tudunk több tartalmat konvertálni, Tablet, illetve mobil eszközökre is létre lehet hozni videókat, illetve Audiókat. Az Easy Video Converter multimédiás programmal videókhoz hangfelvételeket is hozzá lehet fűzni.

A film, illetve zenei tartalmak dekódolásához akár egy teljes mappa tartalmát meg tudjuk nyitni, amivel akár vághatóak. A programmal tartalmak tulajdonságait is módosíthatjuk ami a filmekhez tervezett felirat fájlok beágyazásához is használható. A videók felirat jellemzőinek a módosításához is futtatható a Videó konvertáló amivel a feliratok pozíciója, illetve a betűk színe is konfigurálható. Az Easy Video Converter egy Videók, illetve Audiók vágásához profi funkciót is biztosít amivel a filmek kezdő, illetve befejezés időpontjának a konfigurálásával tudjuk a fájlokból a már nem kellő tartalmakat törölni.

Audió tartalmak beágyazása videókba

Audió tartalmak fűzhetőek a Videókhoz ahol zenei fájlokat, illetve akár hangfelvételeket is ki lehet választanunk. A videó konvertáló programmal konfigurálhatjuk, hogy mely Videó időponthoz fűzze hozzá a hangfelvételeket, Audió tartalmat. A szoftver MP2, MP3, OGG, AAC, MPEG4, WAV formátumok hozzáfűzéséhez futtatható.

A Windows rendszeren rögzített hangfelvételek multimédiás tartalmakhoz hozzáfűzéséhez is futtatható videó dekódoló, szerkesztő program az Easy Video Converter innen szerezhető be.

Easy Video Converter – Videó konvertáló Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videókhoz hangfelvételek hozzáfűzéséhez is hatékony az Easy Video Converter
Szerző
Leírás
Hatékony dekódoló amivel Videókba Audió tartalmakat is be tudunk ágyazni. A Easy Video Converter kötegelt konvertálási feladatokhoz is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek