NotEnoughAV1Encodes 1.7

A NotEnoughAV1Encodes egy videó konvertáló program amivel a dekódolandó multimédiás tartalom paraméterei módosíthatóak a felhasználási terület szerint. A Free alkalmazással a tartalom darabolásakor manuálisan, audió, illetve videó kodek tulajdonságok definiálásával lehet kezelni. Felirat, videók vágása, szűrők kiválasztása áll rendelkezésre.

A szoftver, a NotEnoughAV1Encodes egy ingyenes konvertáló program amivel a gépünkön található multimédiás tartalmakat, videókat lehet újrakódolni, azt a munkafolyamat során való darabolással, és az azokat jellemző paraméterek módosításával egy adott feladathoz optimalizált projekt hozható létre, ahol a kipróbáló manuálisan tudja a fájl zene, illetve videó paramétereit szerkeszteni.

A NotEnoughAV1Encodes letöltése és a telepítése után egy rengeteg profi eszközzel tervezett felhasználói felületen lehet betallózni azt a tartalmaz ami konvertálni szeretnénk.

Az alkalmazás a végeredmény módosításához szükséges beállításokat a felhasználói felületen található felső eszköztáron lehet kiválasztani ahol többek között a videó felirat, audió, videó vagy akár szűrőket is konfigurálhatunk a multimédiás tartalomhoz.

A szoftverrel, a NotEnoughAV1Encodes megoldásával a tartalom vágható, mód vagy egyszerre újradekódolni, illetve eltávolítani belőle azokat a részeket amik a felhasználási területhez nem felel meg.

Videó szerkesztést is támogat a NotEnoughAV1Encodes konvertáló

A videó vágásához csak a kezdő, illetve a befejezési időpontot kel beírni, a szoftver egyetlen konfigurálással tud több olyan videó szerkesztési feladatot elvégezni ami eddig több szoftver használásával volt csak lehetséges. A tartalom módosításakor sokkal rugalmasabban lehet módosítani a videót mivel külön módosítható az azokra jellemző azon paraméterek amivel szinte bármilyen területen le lehet azt majd játszani.

A szoftver, a NotEnoughAV1Encodes dekódoló eszköze a használatakor nem ront a tartalom eredeti felhasználói élményén, módosítható a Bitráta, illetve a mintavételezési frekvencia.

Videók Kodek jellemzőit a Freemake Video Downloader, illetve a Leawo Blu-ray Copy nevű szoftverrel lehet megváltoztatni ha egy olyan szoftvert kerestünk ami több videó formátumban tud konvertálni.

A NotEnoughAV1Encodes egy videó konvertáló szoftver ami felirat kezelést, szűrőket, videók vágását, illetve külön módosítható audió, illetve videó jellemzők módosítását teszi lehetővé. A program ingyen próbálható ki.

NotEnoughAV1Encodes

NotEnoughAV1Encodes Összefoglaló:

 • videó konvertáló szoftver
 • videók vágása
 • külön módosítható audió, videó paraméterek
 • feliratok támogatása
 • egyszerű használat
 • profi definiálható eszközök
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós Kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Alkl58/NotEnoughAV1Encodes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
NotEnoughAV1Encodes
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Shutter Encoder Portable 15.52021-10-23 Shutter Encoder Portable 15.5 (0)
  A Shutter Encoder Portable egy telepítés nélkül használható videó, illetve zene konvertáló mivel a fájlok szerkesztéséhez több […]
 • VSDC Free Video Editor 6.8.5.3502021-09-23 VSDC Free Video Editor 6.8.5.350 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]
 • XMedia Recode 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode 3.5.4.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode Portable 3.5.4.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Cine Encoder 2021.3.42021-08-28 Cine Encoder 2021.3.4 (0)
  A Cine Encoder egy nyílt forráskóddal beszerezhető videó konvertáló program ami ID3, HDR paraméterekkel rendelkező multimédiás […]