Blog

Kiváló funkciókat tartalmazó videó konvertáló szoftver a NotEnoughAV1Encodes

Egy ingyenes videó újradekódoló megoldás azok számára aki több olyan videóparamétert is módosítani szeretne a videón amivel korszerűbb, igényes tartalmakat lehet létrehozni. Az NotEnoughAV1Encodes eszköze a videó, illetve audió jellemzők külön módosítását is támogatja.

Az alkalmazással egy haladó felhasználók számára létrehozott profi videó konvertáló a amivel tartalom újrakódolásával lehet különleges multimédiás fájlokat létrehozni. A NotEnoughAV1Encodes videószerkesztővel módosíthatóak olyan tulajdonságait ami az adott projekthez szükséges. Támogatja a több fejezetbe felosztott videókat, kezeli a felirat összetevőket, manuálisan lehet módosítani az audió tulajdonságokat.

Audió, illetve videó paraméterek módosításához

A szoftver egy integrált alap videók módosításához használható funkciót is tartalmaz amivel a tartalom vágató, a kezdő, illetve a befejezési időpontot kell csak beírni. A beállítások profilba tárolható el, így az akkor jöhet jól ha kötegelt feladatokra szeretnék futtatni, több olyan videót akarunk betallózni aminek kimeneti paraméterei teljes mértékben ugyan azokat a tulajdonságokkal lettek definiálva.

A NotEnoughAV1Encodes videó dekódoló eszközének a konfigurációját az indítópanelon lehet kiválasztani, azt menüpontokba rendszerezve találhatjuk meg, azok ésszerű elrendezésben fedezhetőek fel. A videó újrakódoló szoftvert innen lehet beszerezni.

NotEnoughAV1Encodes – Videó szerkesztő, illetve konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kiváló funkciókat tartalmazó videó konvertáló szoftver a NotEnoughAV1Encodes
Szerző
Leírás
Videókhoz használható konvertáló amivel a tartalom szerkesztése, illetve számos a fájl tulajdonsága módosítható. Nem más mint NotEnoughAV1Encodes.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá