Shutter Encoder 15.6

A Shutter Encoder egy ígéretes multimédiás program ami a tartalmak egyéni szerkexvid konvsztéséhez, illetve az azok átalakításához használható. A Free alkalmazással videókat, zenei fájlokat lehet konvertálni Blu-ray lemezeket Rippelni, CD/DVD író funkció, videókat letölteni, vágni, feliratokat szerkeszteni, zenéket, kinyerni, illetve tömöríteni. WAV, AIFF, FLAC, MP3, AAC, AC3, OPUS, OGG, MPEG, XVID, WMV, kodek formátumokat tud megnyitni, illetve módosítani.

A multimédiás kiegészítő egy egyéni, modern multimédiás program amivel konvertálni, szerkeszteni lehet a videókat, illetve audió fájlokat. A Shutter Encoder Blu-ray Rippeléshez is futtatható.

A Shutter Encoder letöltése, illetve a telepítése után egy profi lenyíló menün lehet kiválasztani azt a szolgáltatást amit egy multimédiás fájl módosításához szeretnék egyéni, mélyebb feladatokhoz futtatni. A Shutter Encoder telepítés nélküli kiadásban is elérhető.

A Shutter Encoder videók letöltésére is használhatjuk ahol az alkalmazás felületén csak be kell tallózni azt a hivatkozást ahol a videó található, illetve azt a mappát ahová el szeretnénk tárolni, a szoftverrel a videó, audió tartalmak módosítása is támogatott.

Felirat szerkesztő, illetve videó letöltő funkciót is tartalmaz a Shutter Encoder

A multimédiás program képszerkesztő funkciót is tartalmaz amivel JPG, PNG, PDF, PSD, NEF, CR2 fotó formátumokat lehet vágni, konvertálni, effektezni, illetve RGB fotóparamétereket módosítani ahol akár meg is tekinthetőek, a módosítások amit vissza is vonhatunk.

A Shutter Encoder multimédiás eszközzel konvertálhatóak rengeteg azon formátumra amit akár egy speciális feladathoz is felhasználható kompatibilisen tudjuk lejátszani. WAV, AIFF, FLAC, MP3, AAC, AC3, OPUS, OGG, MPEG, XVID, WMV kodek fájlkiterjesztéseket képes megnyitni, illetve módosítani.

Blu-ray lemezek Rippelésére, illetve CD/DVD eszközök írására, illetve műsoros lemezek létrehozásához is használható ahol felirat fájlokat lehet szerkeszteni, illetve extra funkciókkal rendelkező speciális menüt definiálható. Logókat, illetve vízjelet lehet a szükséges képterületre elhelyezni ami egy létrehozott logó, illetve egy szöveges felirat, biztosított megoldásként lehet futtatni.

Számos különleges funkcióval kifejlesztett videó konvertáló szoftver a Format Factory, tartalmak szerkesztéséhez a Free OGV Video Converter használható.

A Shutter Encoder egy ingyenes videó konvertáló ami rengeteg funkcióval érhető el, multimédiás fájlok kezeléséhez optimális funkciót is tartalmaz amivel fotók szerkeszthetőek, CD/DVD, Blu-ray lemezek rippelhetőek, videókat tölthetünk le.

Shutter Encoder

Shutter Encoder Összefoglaló:

 • videó konvertáló program
 • CD/DVD író funkció
 • Műsoros lemezek rippelése
 • videó letöltő kiegészítő
 • képszerkesztő
 • videó vágó
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.shutterencoder.com/en/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Shutter Encoder
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Shutter Encoder Portable 15.62021-11-16 Shutter Encoder Portable 15.6 (0)
  A Shutter Encoder Portable egy telepítés nélkül használható videó, illetve zene konvertáló mivel a fájlok szerkesztéséhez több […]
 • BatchEncoder 5.02020-09-21 BatchEncoder 5.0 (0)
  A BatchEncoder egy korszerű audió fájlok szerkesztéséhez, azon belül konvertáláshoz tervezett segédszoftver. A program az egyszerű […]
 • BatchEncoder Portable 5.02020-09-21 BatchEncoder Portable 5.0 (0)
  A BatchEncoder Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető zenei fájlokhoz tervezett konvertáló eszköz, ami kezdőknek, […]
 • iFun Video Converter 1.0.2.28242016-10-18 iFun Video Converter 1.0.2.2824 (1)
  Az iFun Video Converter egy univerzális multimédiás program, amivel számos népszerű feladatot el lehet látni. Ideális videók […]
 • Format Package 3.0.2.21342016-03-26 Format Package 3.0.2.2134 (0)
  A Format Package egy univerzális konvertáló alkalmazás, ami videók, illetve audió fájlok esetén használható. Tökéletes segítséget tud […]