BatchEncoder Portable 5.0

A BatchEncoder Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető zenei fájlokhoz tervezett konvertáló eszköz, ami kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel rendelkezőknek is kedvezni tud. A Free alkalmazással minőségromlás mentesen tömöríthetőek a zenei fájljaid. Kötegelt feladat támogatással.

Egy audió fájlok átalakításához tervezett könnyed konvertáló szoftver a BatchEncoder Portable. Funkcionálisan biztosítván minden lehetőséget akárcsak a hagyományos telepíthető változat.

A BatchEncoder Portable letöltése után az azonnal használható, több gépen is futtatható ha azt egy cserélhető adathordozóra másolod.

A BatchEncoder Portable indítása után egy vagy akár több fájlt is megadhatsz a számára konvertálás céljából. A szoftver alapvetően MP2, MP3, MPC, OFR, OGG, OPUS, WAV formátumokat támogat, természetesen ettől több kodek típust lehet kiválasztani mint mentési formátum.

Az impozáns, egyszerű kinézettel rendelkező alkalmazás kezelőfelülete minden felhasználói tábornak kedvez, kezdőknek, illetve haladóknak. Konvertáláskor a BatchEncoder Portable alapvetően két módszerrel használható. Az alapértelmezett konfiguráció esetén a szoftver egy profilt vesz figyelembe, amiről általánosságban elmondható, hogy a legtöbb felhasználónak kedvezni tud. Ha célspecifikus munkafolyamatokat végeznél, a beállításainál több fontosabb kodek testre szabási opcióhoz is hozzáférhetsz, ezzel a lehetőséggel adott médialejátszókhoz igazított zenei tartalmakat hozhatsz létre.

Az angol nyelvű program néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni így a lehető legegyszerűbb vezérlési módok mind felfedezhetőek.

A BatchEncoder Portable a hasonló konvertáló szoftverekkel összehasonlítva nem támogat annyi beállítási lehetőséget, így azok számára lehet megfelelő akik néhány lépésben szeretnének minőségromlás mentesen létrehozni audió tartalmakat, opcionálisan egyszerre több médiafájllal is dolgoznának.

Előny az ingyenesség, csekély erőforrás igény, illetve hogy nem kell telepíteni, Windows 10 rendszeren is futtatható.

Telepítés nélkül használhatod még az Audacity Portable nevű programot, a LameXP Portable metaadat szerkesztő funkcióval kibővítve választható médiafájlok dekódolásához. Az Avidemux Portable videókhoz használható.

A BatchEncoder Portable egy remek választás abból a célból, hogy zenei fájlokat tudj átalakítani, konvertálni. Választható kimeneti jellemzők, alapvető beállítást igényel, audió fájlok tömörítéséhez. Telepíthető változatban is beszerezhető.

BatchEncoder Portable

BatchEncoder Portable Összefoglaló:

 • Audió konvertáló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • rengeteg kodeket támogat
 • audió fájlok tömörítéséhez
 • speciális konfigurációs opciók
 • egy feladaton belül több fájlt is meg lehet adni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BatchEncoder Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BatchEncoder 5.02020-09-21 BatchEncoder 5.0 (0)
  A BatchEncoder egy korszerű audió fájlok szerkesztéséhez, azon belül konvertáláshoz tervezett segédszoftver. A program az egyszerű […]
 • ProcessKO 5.672021-10-16 ProcessKO 5.67 (0)
  A ProcessKO az aktuálisan futó folyamatokat figyelemmel kíséri és azok menedzselésében is segédkezik ez a Free alkalmazás. Vele olyan […]
 • Q-Dir Portable 9.94.12021-10-16 Q-Dir Portable 9.94.1 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • Autoruns 14.052021-10-14 Autoruns 14.05 (0)
  Az Autoruns segítségével megtekintheted hogy milyen folyamatok indulnak el automatikusan a Windows betöltődésekor, ezt a Free […]