Portable konvertálók

xrecode II Portable 1.0.0.231

Az xrecode II Portable egy telepítés nélkül használható audió konvertáló program, ami rengeteg formátumot támogat, ráadásul a tudására sem lehet panasz. Az egyszerű felhasználói felület kifejezetten kedvez a kezdőknek. Tud még audiót darabolni, egyesíteni, grabberelni akár kötegelten. Az alábbi Free alkalmazás, hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre.

Ha konvertálni szeretnél, nem is akármit, inkább audió tartalmat, de fontos hogy azt ne kelljen telepíteni, akkor itt egy remek ingyenesen is futtatható program az xrecode II Portable. Mindamellett hogy nem kell telepíteni, nem szemetel a használata során, igen hasznos tud lenni a szóban forgó feladathoz. Ezt a változatot egy USB adathordozóról is futtathatod. Ha rendszeresen dekódolnál, és mégis installálnád, akkor az xrecode II Portable installer változatára van szükséged.

Miután lementetted és kicsomagoltad az alkalmazást, azonnal munkára is fogható. Maga a felhasználói felület kinézetben nincs agyonbonyolítva, inkább az egyszerűség jegyében lett megtervezve, cserébe Magyar nyelvi támogatást, és számos különleges funkciót kapsz.

Az átalakításra szánt multimédiás tartalmat az xrecode II Portable kezelőszervére több módszerrel is importálni lehet, azt ráhúzhatod, vagy akár be is tallózhatod. Itt nem csak egy adott audiót tud egy időben konvertálni, hanem akár kötegelt módon teljes mappák elérési útvonalát meg lehet neki adni, egy igazi kötegelt dekódoló.

Számos népszerű formátumot meg tud nyitni, legyen az: MP3, OGG, WMA, AIFF…

A tartalom megadása után egyszerűen és könnyen választható kimeneti formátum, többek között itt van arra mód, hogy audiót darabolj, vagy egyesíts. A formátum kiválasztásával további beállítások is elérhetővé válnak, meghatározható a bitráta értéke, sőt itt összeállíthatsz saját lejátszási listát is. A bemeneti beállításoknál, a hangerő normalizálható, illetve az xrecode II Portable támogatja az előfeldolgozást is.

Arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy az xrecode II Portable ingyenes futtatás esetén értesítő képernyőt jelenít meg az indítását követően.

Az alapvető lehetőségeken felül támogatja, hogy az adott audió tartalom metaadat információit szerkeszteni lehessen, itt újak adhatóak meg vagy a már meglévők módosíthatóak.

Alternatívájaként két népszerű applikációt tudok kiemelni, a TAudioConverter Portable megoldását, ami rippelni, illetve videókból audiót kinyerni is tud. A másik szintén említésre méltó megoldás a MediaCoder Portable ami részletes médiainformációkkal is tud szolgálni. Egyiket sem kell telepíteni. Ha pedig videókat is szeretnél dekódolni, akkor erre itt van az XMedia Recode Portable terméke, effektezési, szerkesztési funkciókkal kibővítve.

Összességében nézve az xrecode II Portable egy telepítés nélkül használható audió konvertáló szoftver, ami grabber feladatokhoz, tartalmak egyesítéséhez és egyesítéséhez is felhasználható. Magyar nyelvi támogatással.

xrecode II Portable képgaléria:

xrecode II Portable

xrecode II Portable összefoglaló:

 • Audió konvertáló szoftver
 • hordozható változat
 • grabber feladatok
 • fájlok egyesítése
 • kötegelt feladatok
 • darabolás
 • választható kimeneti minőség
 • számos ismert kodek
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://xrecode.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
xrecode II Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • xrecode II 1.0.0.2312016-04-06 xrecode II 1.0.0.231 (0)
  Az xrecode II egy igazán sokoldalú Audió konvertáló szoftver, ami számos különleges és igen hasznos toolst rejteget magában. Ez a […]
 • xrecode III 1.1492024-05-13 xrecode III 1.149 (0)
  Az xrecode III egy kis méretű audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, ami számos népszerű formátumba tud dekódolni. Egyszerűen […]
 • xrecode III Portable 1.1482024-05-10 xrecode III Portable 1.148 (0)
  Az xrecode III Portable egy telepítést nem igénylő, zenei fájlok kezelését támogató alkalmazás. Ez a konvertáló támogatja az MP2, […]
 • DYY Video Converter 1.0.0.02014-11-05 DYY Video Converter 1.0.0.0 (0)
  Az DYY Video Converter egy videók és audió tartalmak konvertálására használható remek kis szoftver ami támogatja a kötegelt […]
 • TAudioConverter Portable 0.9.7 Build 38352014-10-15 TAudioConverter Portable 0.9.7 Build 3835 (0)
  A TAudioConverter Portable nevű Free alkalmazás egy konvertáló mindenes program audió tartalmakhoz. Különlegessége hogy videókból ki […]

Szólj hozzá