XMedia Recode Portable 3.5.4.5

Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos konvertálási lehetőségen felül tud videót vágni, megállja a helyét azok szerkesztésekor. Hordozható konvertáló szoftver.

Ez a Magyar nyelvi támogatással rendelkező alkalmazás az XMedia Recode Portable akkor lehet hasznos ha egy olyan konvertáló szoftvert szeretnél futtatni ami nem igényel installálást, így nem szemeteli tele a rendszerleírót, mindamellett hogy teljes értékűen ellátja a feladatát. Kimenetet profil alapján van lehetőség választani ahol, Acer, Apple, Asus, Dell, Epson, HTC, LG, Samsung, Sony stb. mobil márkák választhatóak. Található egy egyéni profil is amit szabad beállítások alapján konfigurálhatunk. Képes kiemelni az állományból csak a videó, vagy csak az audió részleteket.

Az XMedia Recode Portable kezeli a feliratokat és a hangsávokat is, amik szelektálhatóak. Helyet kapott felületén még egy videó vágó funkció is ami reklámok eltávolítására is alkalmas. Képes még továbbá a videó függőleges tükrözésére, színkorrigálásokra, vágásra, effektusok hozzáadására, címkézhetünk, műfaj szerint kategorizálhatunk.

XMedia Recode Portable támogatott konvertálási formátumok:

Támogatja: AVI, DivX, XviD, FLV, FLAC, OGG, VCD, WMA, MPEG TS és még további számos ismert és kevésbé elterjedt formátumot. Ingyenes. A telepíthető változatát itt, míg az aktuális kiadási megjegyzések innen érhetőek el. A korábbi cikkünket róla itt találod.

Az XMedia Recode Portable a népszerű dekódoló program telepítést nem igénylő változata. Funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos verzióval. Profilos elrendezéssel teszi könnyebbé a megfelelő formátum kiválasztását. 

XMedia Recode Portable Összefoglaló:XMedia Recode Portable pillanatkép

 • videó konvertáló program

 • hordozható kivitel

 • videó vágó funkció

 • profilosan is választható kimenetek

 • számos szerkesztési lehetőség, többek között effektezhetünk is

 • Magyar nyelv

 • teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: https://www.xmedia-recode.de/

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XMedia Recode Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode 3.5.4.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • Avidemux Portable 2.5.52013-09-01 Avidemux Portable 2.5.5 (0)
   Az Avidemux Portable videók vágására, konvertálására használható multimédiás segédszoftver, ez a hordozható […]
 • Freemake Video Downloader 4.1.13.912021-09-29 Freemake Video Downloader 4.1.13.91 (3)
   A Freemake Video Downloader több mint 50 weboldalt támogató videó letöltéskezelő szoftver aminek a segítségével a lehető […]
 • Avidemux 2.7.82021-04-26 Avidemux 2.7.8 (0)
  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó […]
 • ACDSee Video Converter Pro 5.0.02018-08-26 ACDSee Video Converter Pro 5.0.0 (0)
   Az ACDSee Video Converter -nek köszönhetően néhány egyszerű lépésben hozhatod létre saját multimédiás tartalmadat konvertálás útján. […]