Portable konvertálók

X-Avidemux 2.6.7

Az X-Avidemux egy telepítés nélkül használható videó szerkesztő és konvertáló szoftver. Ez a Free alkalmazás a videók kódolásakor igen sok lehetőséget biztosít, lehet vele akár videókat vágni. Az alábbi változat a népszerű szoftver alternatív, Portable kiadása.

Kezdőknek és jártas felhasználóknak egyaránt ideális lehetőségeket biztosító videó szerkesztő alkalmazás az X-Avidemux. A különlegessége, hogy a hagyományos változattal összehasonlítva őt nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített fájlt ki kell csomagolni, majd azt el kell indítani. Nem szemetel, kevés erőforrás mellett futtatható.

A kezelőfelülete, illetve a lehetőségei teljes mértékben megegyeznek az eredetinek számító kiindulási alappal. Az X-Avidemux indítását követően a szerkesztendő médiafájlt a felületére kell húzni, majd ezt követően válnak elérhetővé az általa biztosított lehetőségek. Az X-Avidemux egy munkafolyamaton belül teszi lehetővé, hogy a videókat vágni lehessen, felvett tartalmaknál kiszedhetőek abból a reklámok, illetve hogy meg lehessen a kimeneti formátumot változtatni konvertálással.

Ami még hasznosnak tekinthető az X-Avidemux esetében az hogy külön kezelhető az audió, illetve videó jellemzők. Videók vágásánál, egyszerűen ki kell jelölni a kezdő, illetve végpontot, ennek kiválasztásához egy beépített videólejátszó tud segítséget nyújtani. Több számos népszerű formátumot kezel, legyen az CD, DVD, SVCD-ként tovább használatos projekt. A betöltött médiafájlokról néhány fontosabb információt is meg lehet vele tudni, videó, audió kódoló, mintavételezési frekvencia.

A szerkesztések során rengeteg előre definiált szűrőt lehet használni, ebből alapértelmezés szerint közel 60 fedezhető fel benne.

Videók szerkesztésére használhatod még VideoPad Video Editor-t vagy az AVS Video Editor-t. Konvertálásra választhatod a professzionális opciókkal felszerelt Format Factory nevű programot.

Az X-Avidemux egy úgynevezett Portable videó szerkesztő, amivel multimédiás tartalmakat vágni, konvertálni lehet. Amellett hogy ingyenes rengeteg speciális effektet, szűrőt tartalmaz. Mivel szabadon letölthető bárki számára, mindenképp megéri kipróbálni.

X-Avidemux

X-Avidemux összefoglaló:

 • Videó szerkesztő alkalmazás
 • videók vágása
 • konvertálás
 • alapvető információk megjelenítése a médiafájlról
 • rengeteg speciális szűrő
 • nem kell telepíteni ( Portable )
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.winpenpack.com/en/download.php?view.734

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-Avidemux
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.9.82024-07-09 XMedia Recode 3.5.9.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.9.82024-07-09 XMedia Recode Portable 3.5.9.8 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Video Cutter Expert 4.22024-03-11 Video Cutter Expert 4.2 (0)
  A Video Cutter Expert a mindennapi Videószerkesztési feladatainkhoz hatékony amivel kiváló minőségben vághatjuk a tartalmakat. A Free […]
 • Avidemux 2.8.12023-10-01 Avidemux 2.8.1 (0)
  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó […]
 • AVIToolbox 2.9.1.692023-04-23 AVIToolbox 2.9.1.69 (0)
  Az AVIToolbox egy egyszerű videóvágó szoftver ami AVI formátummal bíró videók alapvető szerkesztési feladatának végrehajtására […]

Szólj hozzá