xrecode II 1.0.0.231

Az xrecode II egy igazán sokoldalú Audió konvertáló szoftver, ami számos különleges és igen hasznos toolst rejteget magában. Ez a Free alkalmazás MP3, OGG, FLV formátum támogatással bír. Magyar nyelven is tud. Használható még audió darabolásra és grabbelési feladatokra.

Rengeteg konvertáló szoftver érhető el amik bizony igen nagy tudással bírnak, ezek filmek átalakításakor mindent nyújtanak ami csak szükség lehet. Mégis felmerülhetnek speciális igények, amikor nem videót, hanem audió tartalmat szeretnénk átalakítani, kizárólag arra tartunk igényt. Ha te is ebben a helyzetben vagy, akkor bevetheted az xrecode II megoldását, ami minden funkciót szolgáltat ami egy általános otthoni átalakítás esetén fontosnak tekinthető.

Az xrecode II telepítése igen gyors, az alapértelmezett telepítési mappa megadása után megadható neki hogy létrehozzon egy ikont az asztalon, ami a könnyebb indítást hivatott segíteni. A fejlesztőknek köszönhetően az xrecode II hordozható változatban is elérhető. Rugalmasabb kezelés, illetve nincs fölösleges szemetelés ebben a változatban.

Az alábbi konvertáló kezelőfelületét tekintve nem a leglátványosabb dekódoló szoftver, de ezzel ellentétben néhány előnyt is fel lehet hozni, a Magyar nyelvi támogatást, illetve az áttekinthető vezérlőpanelt.

Az esetében könnyen lehet választani feladatot, az átalakításra szánt médiát úgynevezett fogd és vidd módszerrel lehet importálni, itt akár teljes mappák is megadhatóak, tehát ideális kötegelt módon végrehajtott feladatokhoz.

Az xrecode II rengeteg formátumot támogat, tud kezelni, ismeri az: MP3, OGG, MP2, MPA, ALAC, RAW, APE, AIFF, WavPack, MPC, AC3 kodekeket is, természetesen a lista nem teljes. Mentési útvonalként több változó is megadható, képes az eredeti helyet használni, és a régi állományt felülírni, ez inkább helytakarékossági szempontból lehet hasznos.

A beállításoknál további speciális lehetőség válik elérhetővé, a minőség, a bitráta módosításának a lehetősége, illetve mono kimenet meghatározása. Ha inkább videókat szeretnél átalakítani, akkor az XMedia Recode szoftverét javasoljuk, ami videók vágására, azok közvetlen CD/DVD lemezre írására is megfelelő.

Az xrecode II egyéb lehetőségeinél egyesíteni is tudsz különálló audió tartalmakat, de az azok darabolásától sem zárkózik el. A könnyebb vezérelhetőséget egyedi billentyűkombinációk használatával lehet megvalósítani.

Alternatívájaként javasolni tudjuk a Balabolka nevű programot, ami inkább szövegfelolvasó szoftver, de természetesen tud zenét is konvertálni. Ingyenes megfelelőjeként pedig a VSDC Free Audio Converter a legjobb választás.

Összességében nézve az xrecode II egy könnyen kezelhető audió konvertáló szoftver ami tud grabber feladatokat is biztosítani, egyesítésre, darabolásra is ideális. A rengeteg formátum támogatáson felül Magyar nyelvű használatot is szolgáltat. Ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg hogy megvásárolható. 

xrecode II képgaléria:

xrecode II

xrecode II összefoglaló:

 • Audió konvertáló szoftver
 • könnyed áttekinthető felület
 • fogd és vidd támogatás
 • kötegelt feladat támogatás
 • számos támogatott formátum
 • audió egyesítés darabolás
 • hordozható változatban is elérhető
 • billentyűparancsos vezérlés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://xrecode.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
xrecode II
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • xrecode II Portable 1.0.0.2312016-04-06 xrecode II Portable 1.0.0.231 (0)
  Az xrecode II Portable egy telepítés nélkül használható audió konvertáló program, ami rengeteg formátumot támogat, ráadásul a […]
 • xrecode III 1.1062020-11-30 xrecode III 1.106 (0)
  Az xrecode III egy kis méretű audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, ami számos népszerű formátumba tud dekódolni. Egyszerűen […]
 • xrecode III Portable 1.1062020-11-30 xrecode III Portable 1.106 (0)
  Az xrecode III Portable egy telepítést nem igénylő, zenei fájlok kezelését támogató alkalmazás. Ez a konvertáló támogatja az MP2, […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62020-09-30 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • LameXP 4.18.22402020-05-24 LameXP 4.18.2240 (0)
  A LameXP egy rendkívül rugalmas lehetőségeket biztosító audió konvertáló eszköz ami az adott munkafolyamat végrehajtásához rengeteg […]