Portable konvertálók

Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable 1.1

A Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable egy telepítés nélkül futtatható konvertáló szoftver, amivel FLV fájlokból tudsz audió tartalmakat kinyerni konvertálás útján. Mentési formátumként MP3, WAV, vagy az eredeti kimenet választható. Vágó funkciót is tartalmaz. Free alkalmazás. Természetesen Magyar nyelven használhatod.

Egy célspecifikus konvertáló alkalmazás a Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable, ami abban az esetben lehet hasznos a számodra, ha rendelkezel egy FLV formátummal jellemezhető videóval, amiből audió tartalmat szeretnél kinyerni konvertálás útján. A szoftver érdekessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható, egy USB kulcson is futtatható több gépen is. Ha mégis installálnád a Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable telepíthető változatban is letölthető.

A Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable beüzemeléséhez csak annyit kell hogy tegyél, hogy a letöltött tömörített mappa tartalmát maradéktalanul kicsomagolod egy szabad helyre ezután csak el kell indítani.

A program teljes Magyar nyelvi támogatással bír, így ebből adódóan a használata egyáltalán nem bonyolult. A konvertálásra, audió kinyerésre szánt fájlt a felületére kell húzni, majd ki kell választani a kimeneti jellemzőket. Ez történhet profilos formában, vagy manuális konfigurációval. Az utóbbi esetén néhány fontosabb jellemző testre szabható, módosítható a bitráta arány, mintavételi frekvencia, illetve a csatornák száma. Profil esetén nincs szükség különösebb beavatkozásra, általános paramétereket vesz figyelembe.

Mentési formátumként három lehetőséget lehet felfedezni az esetében, MP3, WAV, vagy esetleg megőrizhető az eredeti hangfolyam.

A Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable néhány alapvető szerkesztési funkciót is biztosít, lehet vele az audió fájlt vágni, kiemelni belőle a számodra fontosabb részleteket.

Az alkalmazás teljes kompatibilitással futtatható Windows 10 operációs rendszeren, kis erőforrás igénnyel rendelkezik, régebbi gépeken is megállja a helyét.

Audió tartalmak kinyerésére használhatod még a Free AVI to MP3 Portable vagy a TAudioConverter Portable nevű alkalmazást. Természetesen ők is ingyenesen próbálhatóak ki.

A Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable a rendkívül rugalmasan használható audió fájlok kinyerésére alkalmas szoftver telepítést nem igénylő változata. Mentési formátumként MP3, WAV kimenet választható. Vágási lehetőségeket is biztosít.

Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable

Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • audió tartalmak kinyeréséhez
 • vágási opciók
 • profilos, manuális formátum választási lehetőségek
 • MP3, WAV kimeneti formátum támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pazera-software.com/products/flv-to-mp3/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Quick Audio Converter 2.2102024-01-19 Alternate Quick Audio Converter 2.210 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • Pazera Free FLV to MP3 Converter 1.12016-08-23 Pazera Free FLV to MP3 Converter 1.1 (0)
  A Pazera Free FLV to MP3 Converter egy Windows 10 rendszeren is támogatott FLV fájlokból való audió tartalmak kinyerésére alkalmas […]
 • Free Video to Mp3 Wma Converter 8.7.2.62020-07-02 Free Video to Mp3 Wma Converter 8.7.2.6 (0)
  A Free Video to Mp3 Wma Converter multimédiás fájlokhoz kifejlesztett szoftverrel videókból lehet audiót kinyerni, azt azonnal […]
 • Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.12016-07-23 Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.1 (0)
  A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable egy átlátható, jól megtervezett audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, amivel […]
 • Free Video to MP3 Converter 5.1.9.8252015-11-21 Free Video to MP3 Converter 5.1.9.825 (0)
  A Free Video to MP3 Converter egy speciális konvertáló alkalmazás, amivel audiókat tudsz kinyerni videókból. Ez a Free alkalmazás […]

Szólj hozzá