Portable konvertálók

Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.1

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable egy átlátható, jól megtervezett audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, amivel akár kötegelt formában tudod végrehajtani a szóban forgó feladatsort. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, Magyar nyelvű, szükség esetén zenei fájlok vágására is alkalmas.

A címben szereplő audió konvertáló program funkcionálisan túl sok lehetőséget nem biztosít, de ami szükséges annak az érdekében, hogy egyszerűen és gyorsan tudd a számítógépeden tárolt hangfájlokat átalakítani, azt maradéktalanul teljesíti, ezt ráadásul teljesen ingyen. A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable nem igényel telepítést, kis erőforrás igénnyel bír. Installálható változatban is beszerezhető.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable letöltése után a kapott tömörített mappa tartalmának maradéktalan kicsomagolása után csak el kell indítani, ahol az első pillanattól kezdve felfedezhető a Magyar nyelv, így kezdők számára sem jelent problémát a rendeltetésszerű használata.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable nem csak egy adott zenei fájl konvertálását teszi lehetővé, hanem igény esetén több multimédiás fájlt is rá lehet bízni, teljes mappák tartalmát lehet neki betallózni.

A szoftver MP4, M4A, M4B, M4R or AAC formátumokat tud átalakítani MP3, WAV kimenetté. A kimenetek jellemzőit, vagy Manuálisan választod meg, vagy pedig igénybe veheted a profilos szolgáltatást, ahol az előre összeállított jellemzők figyelembe vételével hajthatod ezt végre.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable szükség esetén hangvágó funkciót is biztosít, továbbá számos gyári tulajdonság is módosíthatóvá válik, ilyen a bitráta, mintavételezési frekvencia. Ha szükségét érzed, címkézheted azokat, meta adatok fűzhetőek hozzá.

Az alkalmazás további előnyeként hozható fel, hogy komolyabb beállítást nem igényel.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként használhatod az xrecode II Portable, vagy a LameXP Portable nevű alkalmazást.

A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable egy telepítést nem igénylő zenei fájlok rögtönzött átalakítására alkalmas szoftver, ami akár kötegelt feladatok ellátására is alkalmas. Magyar nyelven, illetve teljesen ingyenesen áll rendelkezésre.

Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable

Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable Összefoglaló:

 • Audió konvertáló alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • egyszerűen használható
 • Manuális, illetve profilos kimenet választási lehetőség
 • audió vágó funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pazera-software.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pazera Free MP4 to MP3 Converter 1.12016-07-18 Pazera Free MP4 to MP3 Converter 1.1 (0)
  A Pazera Free MP4 to MP3 Converter egy kifejezetten audió fájlok konvertáláshoz alkalmas program, ami MP4, M4A, AAC, MP3, WAV […]
 • Freemake Audio Converter 1.1.9.62021-05-22 Freemake Audio Converter 1.1.9.6 (0)
  A Freemake Audio Converter segítségével egyszerűen és gyorsan tudod audió állományaidat átalakítani, konvertálni a legnépszerűbb és […]
 • Pazera Free FLV to MP3 Converter 1.12016-08-23 Pazera Free FLV to MP3 Converter 1.1 (0)
  A Pazera Free FLV to MP3 Converter egy Windows 10 rendszeren is támogatott FLV fájlokból való audió tartalmak kinyerésére alkalmas […]
 • Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable 1.12016-08-21 Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable 1.1 (0)
  A Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable egy telepítés nélkül futtatható konvertáló szoftver, amivel FLV fájlokból tudsz audió […]
 • Cute Audio Converter 3.50202015-11-25 Cute Audio Converter 3.5020 (0)
  A Cute Audio Converter egy rengeteg népszerű formátumot támogató, könnyen kezelhető zenekonvertáló program. A különlegessége, hogy a […]

Szólj hozzá