Audió tömörítő program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Audió tömörítő program

 • Az Ignition egy CD/DVD írási munkafolyamatokhoz használható segédprogram amivel optimalizálható az említett feladat. A szoftverrel egy különleges tömörítési módszerrel lehet a lemezekre kiírandó fájlokat optimalizálni, így azok kevesebb helyet foglalnak az adathordozón. Több mentes lemezek létrehozásához használható. Free alkalmazás.

  Ignition 2.26.3.77

  Az Ignition egy CD/DVD írási munkafolyamatokhoz használható segédprogram amivel optimalizálható az említett feladat. A szoftverrel egy különleges tömörítési módszerrel lehet a lemezekre kiírandó fájlokat optimalizálni, így azok kevesebb helyet foglalnak az adathordozón. Több mentes lemezek létrehozásához használható. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A BatchEncoder egy korszerű audió fájlok szerkesztéséhez, azon belül konvertáláshoz tervezett segédszoftver. A program az egyszerű használhatóságon felül azoknak is az egyik legjobb választás akik egy feladaton belül több médiafájlt szeretnének átalakítani. A tartalmaid, vagyis a zenei fájlok tömörítésére is optimális megoldás. Free alkalmazás. MP2, MP3, MPC, OFR, OGG, OPUS, WAV formátumokhoz.

  BatchEncoder 5.0

  A BatchEncoder egy korszerű audió fájlok szerkesztéséhez, azon belül konvertáláshoz tervezett segédszoftver. A program az egyszerű használhatóságon felül azoknak is az egyik legjobb választás akik egy feladaton belül több médiafájlt szeretnének átalakítani. A tartalmaid, vagyis a zenei fájlok tömörítésére is optimális megoldás. Free alkalmazás. MP2, MP3, MPC, OFR, OGG, OPUS, WAV formátumokhoz.

  olvasd tovább...

 • A BatchEncoder Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető zenei fájlokhoz tervezett konvertáló eszköz, ami kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel rendelkezőknek is kedvezni tud. A Free alkalmazással minőségromlás mentesen tömöríthetőek a zenei fájljaid. Kötegelt feladat támogatással.

  BatchEncoder Portable 5.0

  A BatchEncoder Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető zenei fájlokhoz tervezett konvertáló eszköz, ami kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel rendelkezőknek is kedvezni tud. A Free alkalmazással minőségromlás mentesen tömöríthetőek a zenei fájljaid. Kötegelt feladat támogatással.

  olvasd tovább...