BatchEncoder 5.0

A BatchEncoder egy korszerű audió fájlok szerkesztéséhez, azon belül konvertáláshoz tervezett segédszoftver. A program az egyszerű használhatóságon felül azoknak is az egyik legjobb választás akik egy feladaton belül több médiafájlt szeretnének átalakítani. A tartalmaid, vagyis a zenei fájlok tömörítésére is optimális megoldás. Free alkalmazás. MP2, MP3, MPC, OFR, OGG, OPUS, WAV formátumokhoz.

Az ingyenes audió konvertáló szoftverrel a BatchEncoder megoldásával minőségromlás mentesen tudsz zenei tartalmakat konvertálni több népszerűbb kimenetbe miközben módosítható a fájl legalapvetőbb jellemzői. A BatchEncoder hordozható változatban is beszerezhető.

A BatchEncoder letöltése után néhány kattintással használható állapotba tehető, ezt követően nem is maradt más mint azokat a fájlokat megadni a számára aminek a kimeneti jellemzőit módosítanád. A szoftver több ma használatos zenei formátumot támogat, MP2, MP3, MPC, OFR, OGG, OPUS, WAV.

Az audió konvertálóval a zenei kollekciódat egy munkafolyamaton belül tudod átalakítani olyan kimenetbe ami a számodra sokkal kedvezőbb, támogatottabb az adott céleszközön. Néhány plusz testre szabási opcióval is rendelkezik, ahol megadható a mintavételezési frekvencia, így némileg minőségben a felhasználási területhez igazítható.

BatchEncoder funkciók:

A BatchEncoder funkcionálisan nem tartalmaz annyi plusz lehetőséget mint bármely hasonló dekódoló eszköz, ezért a használata kezdőknek javasolt, mivel könnyed lehetőségeket biztosít.

A BatchEncoder kezelőfelülete, a fontosabb funkciói a felső eszköztáráról vehető igénybe, itt ha szükséges a konvertáláshoz szükséges kimeneti jellemzők igen profin definiálhatóak, mindazon opciók felfedezhetőek mint bármely hasonló szoftvernél. Értelemszerűen ezeket a beállításokat nem kötelező módosítani, csak abban az esetben ha egyéni elképzeléseid lennének a mentendő audió tartalom jellemzőit illetően.

A BatchEncoder helyett, audió fájlok átalakítására, konvertálására használhatod még az xrecode III a Soft4Boost Audio Converter, illetve az EZ CD Audio Converter nevű programot, az utóbbi program Rippelést is támogat.

A BatchEncoder MP2, MP3, MPC, OFR, OGG, OPUS, WAV formátumok esetén használható telepítés nélkül is elérhető konvertáló szoftver, amivel egyszerre több zenei fájlt is konvertálhatsz amellett hogy a végeredmény jellemzőit igény szerint lehet szerkeszteni. Ingyenes kiadás.

BatchEncoder

BatchEncoder Összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • zenei tartalmak átalakításához
 • Kötegelt feladat támogatás
 • több népszerűbb kodeket támogat
 • hordozható változatban is letölthető
 • audió tömörítő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BatchEncoder
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BatchEncoder Portable 5.02020-09-21 BatchEncoder Portable 5.0 (0)
  A BatchEncoder Portable egy hordozható szoftver formájában elérhető zenei fájlokhoz tervezett konvertáló eszköz, ami kezdőknek, […]
 • Batch MP3 Converter 1.722021-01-30 Batch MP3 Converter 1.72 (0)
  A Batch MP3 Converter egy profi audió konvertáló program amivel a multimédiás tartalom az ID3 címkék megőrzése mellett dekódolhatóak […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.3.1.12021-04-11 EZ CD Audio Converter Free 9.3.1.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • Alternate Quick Audio 2.0102021-04-07 Alternate Quick Audio 2.010 (0)
  Az Alternate Quick Audio egy rendkívül hasznos zenei segédalkalmazás, amivel azokat nem csak hogy le tudod játszani, hanem […]
 • Format Factory 5.7.1.02021-04-01 Format Factory 5.7.1.0 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]