MiniTool Video Converter 2.1.2

A MiniTool Video Converter egy kötegelt feladat támogatással rendelkező konvertáló szoftver ami teljes mértékben ingyenes videó, illetve audió fájlokhoz. A dizájnos felhasználói felülettel rendelkező Free alkalmazásról nem is gondolnánk, hogy mennyi formátumot támogat, illetve hogy mennyi felbontás alapján lehet módosítani a kinézethez integrált jellemzőket. MP4, AVI, WMV, OGG formátumokhoz. Videó kereső és letöltő programként is lehet futtatni.

Ingyenes videó és audió konvertáló ha egy olyan szoftvert szeretnénk futtatni amivel egyszerre több multimédiás fájlt lehet átalakítani, illetve néhány fontos jellemzőjére elmondható paramétert módosítani. A MiniTool Video Converter rengeteg formátumhoz használható.

A MiniTool Video Converter Letöltése után az installálás befejezését követően azonnal használhatjuk multimédiás tartalmak átalakítására.

A szoftver felhasználói felülete egy modern, áttekinthető fájl rendszerezés szerinti kinézettel rendelkezik ahol észrevehetően inkább olyan feladatokra lett létrehozva ahol egyszerre több tartalmat lehet konvertálással átalakítani ha azt egy kedvenc multimédiás szoftver nem tudna megnyitni.

A MiniTool Video Converter megoldása videó szerkesztésre nem használható, azért érdemes használni mivel ingyenesen lehet konvertálni rengeteg népszerű formátumra, illetve olyan kodek fájlkiterjesztésekre amikkel csak ritkán használnunk.

A formátum kiválasztását és a multimédiás tartalomra jellemző felbontás módosítható. Módosítani lehet, hogy az átalakított videót hová szeretnénk elmenteni, a szükséges fájlkiterjesztéseket a szoftver felületén egy legördülő listán lehet kiválasztani.

Videó letöltő funkciót is használhat a MiniTool Video Converter kipróbálója

Az alkalmazással is beszerezhetőek a kedvenc videóink, azt a szoftverrel konvertálhatjuk vele, egy YouTube böngésző felületen kereshetőek ki azok a videók amik minket érdekelnek. A multimédiás támogatással rendelkező szoftver a YouTube, Dailymotion, Vimeo megosztókhoz használható videók letöltéséhez. A Freemake Video Converter illetve az aTube Catcher konvertálója az alábbi szoftvertől sokkal több funkciót tesz használhatóvá.

A MiniTool Video Converter egy ingyenes konvertáló szoftver videókhoz, illetve zenei fájlokhoz ami rengeteg formátumhoz futtatható. A programot videók letöltésére és a keresésükhöz is használni lehet.

MiniTool Video Converter

MiniTool Video Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • kötegelt feladat támogatás
 • Videók kereséséhez
 • videók letöltéséhez
 • rengeteg formátumot támogat
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://videoconvert.minitool.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MiniTool Video Converter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • save2pc Light 5.6.3.16212021-10-19 save2pc Light 5.6.3.1621 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Video Converter Expert 2.32021-09-09 Video Converter Expert 2.3 (0)
  A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek […]
 • FormatKing 12.2.52021-01-19 FormatKing 12.2.5 (0)
  A FormatKing egy videó konvertáló szoftver amivel rengeteg formátumban lehet multimédiás tartalmakat dekódolnunk. A Free alkalmazás […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • UltraVideoConverter 1.0.02020-05-08 UltraVideoConverter 1.0.0 (0)
  Az UltraVideoConverter egy kötegelt feladat támogatással rendelkezésre álló konvertáló szoftver amivel AVI, illetve MP4 formátumok […]