FormatKing 12.2.5

A FormatKing egy videó konvertáló szoftver amivel rengeteg formátumban lehet multimédiás tartalmakat dekódolnunk. A Free alkalmazás videókat, zenei fájlok átalakításához használható. A tartalom mobilra másolásához is használhatjuk, telefon menedzserként. YouTube videó letöltő funkciót is tartalmaz. FLV, AVI, MPEG, VCD, SVCD, DivX, XviD, 3GP, MOV, AIFF kodekeket támogat.

Univerzális multimédiás szoftver amivel zenéket, illetve videókat lehet dekódolni könnyebben kezelhető formátumra. A FormatKing nevű program videó letöltésekhez is használható.

A FormatKing letöltése útján a telepítés egyszerűn végrehajtható ami után a szoftver kipróbálásra marad csak.

A konvertáló ingyenes használat esetén csak Videó formátumban tud konvertálni, rengeteg Kodek formátumot tartalmaz a kiválasztható profil összeállítás. A konvertáláskor elkészített tartalom korlátlan felhasználhatósággal alakíthatjuk át ahol akár mobilokra is dekódolhatunk tartalmakat, ekkor a létrehozott multimédiás fájlok mobilra másolását is támogatja.

Rengeteg formátumot támogat a FormatKing

A FormatKing támogatott formátumban listáján felfedezhető az FLV, AVI, MPEG, VCD, SVCD, DivX, XviD, 3GP, MOV, AIFF, fájlkiterjesztések is.

A szoftver, a FormatKing eszközének a használata előtt csak néhány beállítást kell a nekünk fontos jellemzőkre módosítani ahol a végeredmény eltárolásának a helye, a kívánt formátum kiválasztása egy legördülő listán fedezhető fel, illetve a multimédiás fájl betallózása lépésekből áll. A beállítás után a szoftver a fájl méretétől függő időintervallumban hozza létre a videót, illetve zenei tartalmat.

Ha gyakran tekintünk meg YouTube videókat, abban az esetben a szoftverrel azokat le lehet tölteni, csak azt a hivatkozást kell megadni ahol a videó van.

A YouTube videó letöltése után az azok konvertálása, illetve a kívánt tárolóhelyre való mozgatása is elvégezhető.

Haladóknak, illetve több támogatott formátumot is kezelő szoftver a Format Factory, a MediaCoder megoldása is egy népszerű program a konvertáló szoftvereket használók között.

A FormatKing egy ingyenes konvertáló szoftver ami rengeteg lejátszott videó formátum létrehozására használható. YouTube videók letöltésér is használható. Mobil eszközökön a legjobb jellemzőkkel rendelkező tartalmakhoz is támogatott.

FormatKing

FormatKing Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FormatKing
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • save2pc Light 5.6.2.16132021-01-22 save2pc Light 5.6.2.1613 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • MiniTool Video Converter 2.1.22020-12-31 MiniTool Video Converter 2.1.2 (0)
  A MiniTool Video Converter egy kötegelt feladat támogatással rendelkező konvertáló szoftver ami teljes mértékben ingyenes videó, […]
 • ByClick Downloader 2.3.22021-03-05 ByClick Downloader 2.3.2 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.002021-02-21 ChrisPC Free Video Converter 5.00 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Format Factory 5.6.52021-02-11 Format Factory 5.6.5 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]