Minimalista eszközöket használó konvertáló a FormatKing

Egyszerűen használható, viszont minden fontosabb funkciót tartalmazó konvertáló szoftver a FormatKing ami mobilokhoz is fel lehet használni. A szoftverrel akár videókat is le lehet tölteni.

A konvertáló program minden ma szükséges eszközt tartalmaz nincs agyonbonyolítva olyan beállításokkal és funkciókkal így sokkal gyorsabban lehet eredményesen, az eredeti minőségben létrehozni azt a multimédiás fájlt ami a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik.

A FormatKing videók, illetve audió tartalmak átalakításához is használható, egyszerre több videót is konvertálható a szükséges formátumra. Az alábbi verzió a szabadon kipróbálható verzió, ami néhány funkcionális korlátozást tartalmaz, a használatuk nélkül is rendelkezésre állnak azok a konvertáláshoz szükséges funkciók ami egy multimédiás fájl dekódolásához kell.

Áttekinthető lista formában lehet megtekinteni a konvertálás előtt hogy mely fájlokat akarjuk átalakítani, lehetőség van azokat módosítani ha egy multimédiás tartalmat nem szeretnénk konvertálni.

Ha FLV, AVI, MPEG, VCD, SVCD, DivX, XviD, 3GP, MOV, AIFF fájlkiterjesztésben szeretnénk létrehozni videókat egy hatékony szoftver dekódoló, ami könnyen használható minden olyan gép tulajdonosnak akik még korábban nem csináltak hasonló feladatot. Innen szerezhető be az alkalmazás.

FormatKing – videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Minimalista eszközöket használó konvertáló a FormatKing
Szerző
Leírás
Egyszerűen használható, viszont minden fontosabb funkciót tartalmazó konvertáló szoftver a FormatKing ami mobilokhoz is fel lehet használni. A szoftverrel akár videókat is le lehet tölteni.

Kapcsolódó szoftverek

 • KMplayer 3D videó módban2014-12-23 KMplayer 3D videó módban (0)
  Néhány egyszerű lépéssel el tudod érni, hogy a KMplayer 3D videó módban fusson, így videóidat úgy tekintheted meg ahogy még eddig […]
 • HitmanPro.Alert: Szoftver a trójai fertőzések felszámolásához2015-12-09 HitmanPro.Alert: Szoftver a trójai fertőzések felszámolásához (0)
  Profi, rengeteg speciális védelmi módszerrel felszerelt Trójai, Malware kereső és eltávolító szoftver a HitmanPro.Alert. Csekély […]
 • AVS Media Player 5.1.1.1342019-07-03 AVS Media Player 5.1.1.134 (0)
  Az AVS Media Player nevű szoftverrel az összes ma használatos Videó, illetve audió formátumot le tudod játszani, amellett hogy néhány […]
 • AquaSnap 1.23.112021-09-20 AquaSnap 1.23.11 (0)
  Az AquaSnap segítségével sokkal könnyeben tudod rendezni a megnyitott ablakaidat, ez főleg akkor lehet hasznos ha egyszerre többet is […]
 • 8 Skin Pack Free 112013-06-26 8 Skin Pack Free 11 (0)
  A 8 Skin Pack segítségével átalakíthatod régebbi rendszered kinézetét a legújabbra, ennek kivitelezéséhez csak ez a szoftvercsomag […]