Blog

MiniTool Video Converter: Videó kereső funkciót is tartalmaz ez az ingyenes konvertáló

Egyszerre több feladathoz profi multimédiás alkalmazás a MiniTool Video Converter amivel videók keresése, megtekintése, letöltése és az azok konvertálása lehetséges számos népszerű fájlformátumba.

A program egy teljesen ingyenes multimédiás program amivel rengeteg olyan feladat végezhető el amik népszerűek bármikor fontos lehet azoknak akik multimédiás tartalmak rendszeres kezeléséhez kerestek egy szabadon használható eszközt. A szoftverrel a konvertálás akár rengeteg videó esetén is a legkiválóbb kategorizálással, áttekinthetően feladat összeállítás szerint lehet. Az alkalmazás rengeteg formátumban létre tud hozni olyan videókat amik formátum, illetve paraméterek alapján is olyan jellemzőkkel készültek ami a mi felhasználási területünknek tökéletes.

A konvertáló felhasználói felületén az elérhető funkciók szerint rendszerezett panelon lehet meghatározni, hogy a milyen feladat okán indítottuk el.

Támogatott a videók konvertálása és a tartalmak keresése. A szoftver a legismertebb videó megosztó oldalaknál is az eredeti minőségben tudja a tartalmakat felkutatni. Ha egy videót le akarnánk tölteni, ez néhány lépést igényel, a tartalom lementése után át lehet ezzel a biztató funkciókkal rendelkező szoftverrel dekódolni. A MiniTool Video Converter innen szerezhető be.

MiniTool Video Converter – konvertáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MiniTool Video Converter: Videó kereső funkciót is tartalmaz ez az ingyenes konvertáló
Szerző
Leírás
Videó konvertáló szoftver, amivel multimédiás fájlok kereséséhez is használható. A MiniTool Video Converter ingyenesen próbálható ki.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá