AVGO Free Video Converter 1.03

Az AVGO Free Video Converter egy mobil eszközöknek is optimális környezetet biztosító dekódoló. Az alábbi profilos konvertáló rengeteg formátumot támogat, legyen az VCD, AVI, MPEG. Free alkalmazásként vehető igénybe.

Legyen szó bármilyen forrásból származó videóról, az kimenet szempontjából nem biztos hogy ideális paraméterekkel bír ami elsősorban a lejátszás pillanatában okoz problémákat. Tovább tudja bonyolítani a dolgokat, ha az adott multimédiás tartalmat mobil eszközről szeretnéd megnyitni, szükség lehet egy olyan konvertálóra amivel könnyedén pár kattintással tudsz ideális formátumot gyártani. Ilyen az AVGO Free Video Converter megoldása.

A Program különlegessége hogy profilos választási lehetőséget szolgáltat, hogy optimális videó kimenetet tudj létrehozni, komolyabb számítógépes ismeretek hiányában is.

Az AVGO Free Video Converter felépítése igen egyszerű, átlátható, kifejezetten az adott feladatra összpontosít. Ez sajnos fontos is mivel Magyar nyelven nem tud kizárólag Angolul.

A használatához túl sok teendő nincsen, csak be kell tallózni azt a videót amit át akarsz alakítani, itt támogatja az AVI, MPEG, AVS, FLV, MKV, TIVO, VOB formátumokat. Tartalmaz egy beépített videólejátszót, amivel még a konvertálás előtt megtekinthető a film. Külön meghatározható az AVGO Free Video Converter számára hogy hová mentse el így jelentősen megkönnyíthető a végeredmény megtalálása.

Formátumot egy legördülő listán lehet kiválasztani, a profil opciók alatt. Itt szerencsére azért van bőven választási lehetőség, módodban áll mobilra optimalizáltat, webre, megosztásra szánt változatot, vagy műsoros DVD lemezre előkészített alternatívát kijelölni. Sajnos az előre konfigurált profilok tovább nem módosíthatóak, így ezen a területen igen korlátolt. Ha ettől több opcióra lenne szükséged, helyettesíthető a Format Factory megoldásával, vagy az aTube Catcher nevű szoftverrel.

Összességében nézve az AVGO Free Video Converter egy profilos dekódoló program ami inkább azok számára lehet megfelelő választás akik a lehető leghamarabb, kevés szaktudás mellett szeretnének eredményeket felmutatni.

AVGO Free Video Converter

AVGO Free Video Converter összefoglaló:

 • Profilos konvertáló
 • rengeteg ismert kodek
 • modern megjelenés
 • minimális konfigurációt igényel
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FreeVideoConverter.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]
 • Aiseesoft Blu-ray Creator 1.0.902017-10-23 Aiseesoft Blu-ray Creator 1.0.90 (0)
  Az Aiseesoft Blu-ray Creator segítségével saját műsoros DVD lemezeket tudsz összeállítani. A szoftver egyik különlegessége hogy […]
 • Kigo Video Converter 1.1.12015-06-12 Kigo Video Converter 1.1.1 (0)
  A Kigo Video Converter egy letisztult, sok beállítási lehetőséget biztosító dekódoló szoftver, ami rengeteg formátumot támogat. […]
 • iCareAll Video Converter 1.02016-12-05 iCareAll Video Converter 1.0 (0)
  Az iCareAll Video Converter egy videók, audió fájlok konvertálására. Illetve azok szerkesztésére, vágására alkalmas szoftver. Ez a […]
 • MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition 0.8.51.59102017-12-04 MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition 0.8.51.5910 (0)
  A MediaCoder iPod/iPhone/iPad Edition egy speciális konvertáló program, amivel iPhone 5, iPad, iPod, Apple TV eszközökre készíthetsz […]