AVGO Free Video Converter 1.03

Az AVGO Free Video Converter egy mobil eszközöknek is optimális környezetet biztosító dekódoló. Az alábbi profilos konvertáló rengeteg formátumot támogat, legyen az VCD, AVI, MPEG. Free alkalmazásként vehető igénybe.

Legyen szó bármilyen forrásból származó videóról, az kimenet szempontjából nem biztos hogy ideális paraméterekkel bír ami elsősorban a lejátszás pillanatában okoz problémákat. Tovább tudja bonyolítani a dolgokat, ha az adott multimédiás tartalmat mobil eszközről szeretnéd megnyitni, szükség lehet egy olyan konvertálóra amivel könnyedén pár kattintással tudsz ideális formátumot gyártani. Ilyen az AVGO Free Video Converter megoldása.

A Program különlegessége hogy profilos választási lehetőséget szolgáltat, hogy optimális videó kimenetet tudj létrehozni, komolyabb számítógépes ismeretek hiányában is.

Az AVGO Free Video Converter felépítése igen egyszerű, átlátható, kifejezetten az adott feladatra összpontosít. Ez sajnos fontos is mivel Magyar nyelven nem tud kizárólag Angolul.

A használatához túl sok teendő nincsen, csak be kell tallózni azt a videót amit át akarsz alakítani, itt támogatja az AVI, MPEG, AVS, FLV, MKV, TIVO, VOB formátumokat. Tartalmaz egy beépített videólejátszót, amivel még a konvertálás előtt megtekinthető a film. Külön meghatározható az AVGO Free Video Converter számára hogy hová mentse el így jelentősen megkönnyíthető a végeredmény megtalálása.

Formátumot egy legördülő listán lehet kiválasztani, a profil opciók alatt. Itt szerencsére azért van bőven választási lehetőség, módodban áll mobilra optimalizáltat, webre, megosztásra szánt változatot, vagy műsoros DVD lemezre előkészített alternatívát kijelölni. Sajnos az előre konfigurált profilok tovább nem módosíthatóak, így ezen a területen igen korlátolt. Ha ettől több opcióra lenne szükséged, helyettesíthető a Format Factory megoldásával, vagy az aTube Catcher nevű szoftverrel.

Összességében nézve az AVGO Free Video Converter egy profilos dekódoló program ami inkább azok számára lehet megfelelő választás akik a lehető leghamarabb, kevés szaktudás mellett szeretnének eredményeket felmutatni.

AVGO Free Video Converter

AVGO Free Video Converter összefoglaló:

 • Profilos konvertáló
 • rengeteg ismert kodek
 • modern megjelenés
 • minimális konfigurációt igényel
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FreeVideoConverter.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Video Shaper 4.32022-07-21 Video Shaper 4.3 (0)
  A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free […]
 • Libre AV Converter 2.0.202021-05-03 Libre AV Converter 2.0.20 (0)
  A Libre AV Converter egy ingyenes rengeteg videó formátum kezelését támogató konvertáló szoftver. Nem kell installálni. A Free […]
 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]