LameXP Portable 4.13 Build 1852 Final-1

A LameXP Portable egy telepítést nem igénylő Audió konvertáló program, amivel meglévő zenei tartalmaidat tudod támogatottabb formátumra alakítani. Ez a Free alkalmazás egyetlen felületen Metaadat kezelő funkciót is biztosít. Átalakítani tud többek között OGG, FLAC, MP3, AAC kimenetbe. Ez a népszerű szoftver hordozható változata.

Mivel zenei tartalmak megnyitása esetén is sokszor problémát tud okozni, hogy az adott média nem támogatott egy céleszközön, multimédiás lejátszón, megoldást tud erre jelenteni, ha azt átalakítjuk, ráadásul egy munkameneten belül egy sokkal az igényekhez igazodó tartalmat hozunk létre. Ha erre egy telepítés nélkül használható szoftvert szeretnél használni, akkor itt a LameXP Portable.

A program használatba vételéhez komolyabb ismeretekre nincs szükség éppúgy akárcsak a futtatásához.

A letöltött tömörített mappa tartalmát maradéktalanul ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd az abban található program nevére utaló fájlra kattintva azonnal munkára fogható. Itt kizárólag elsőként a licenc feltételek elfogadása és áttekintésére kell szorítkozni. Ha pedig mégis telepítenéd, a LameXP Portable installálható kiadása is elérhető.

Az átalakításra szánt fájlt, vagy fájlokat vagy a felületére kell húzni, vagy a Bal felső sarokban található menüponton belül be is tallózható. Itt akár teljes mappák útvonala is megadható, tehát kötegelten több zenei tartalmat is dekódolni tud.

A LameXP Portable kezelőfelülete füles elrendezésű, ahol a legfontosabbnak tekinthető beállításokhoz lehet hozzáférni. A kimeneti könyvtárnál megadható, hogy hová mentse el a médiát, míg a metaadat szerkesztőnél nem csak a meglévők módosíthatóak, de újak is hozzárendelhetőek, legyen az műfaji besorolás, album, saját leírás.

A LameXP Portable tömörítési opciójánál van arra mód, hogy a legfontosabb jellemzőket meg lehessen változtatni, itt adható meg a végeredményként használni kívánt kodek, „alvezérlési módban” a bitarány szabható testre. Ezen jellemzők módosításával a végeredmény méretét lehet minimalizálni.

Menteni, MP3, OGG, OPUS, AAC, FLAC, APE, DCA, PCM-be tud. A speciális beállításoknál akik szükségét érzik, további lehetőségekhez nyernek hozzáférést.

Ha a LameXP Portable megoldásától, több lehetőségre lenne szükséged, vagy egyszerűen csak nem nyeri el a tetszésedet, használhatod helyette az EZ CD Audio Converter vagy a Zortam Mp3 Media Studio portable nevű szoftvert. Kifejezetten a kezdők számára javasolt alternatíva a Freemake Audio Converter ami profilos elrendezéssel áll a felhasználók szolgálatára.

A LameXP Portable a népszerű audió dekódoló program telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos a hagyományos kiadással. Tartalmak tömörítéséhez, metaadat információinak módosításához is ideális.

LameXP Portable

LameXP Portable összefoglaló:

 • Audió konvertáló program
 • nem kell telepíteni
 • több népszerű kimenetet is kezel
 • tartalmak tömörítése
 • metaadat szerkesztő
 • mono/sztereó mód kiválasztás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://lamexp.sourceforge.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LameXP Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LameXP 4.15 Build 20022017-06-01 LameXP 4.15 Build 2002 (0)
  A LameXP egy rendkívül rugalmas lehetőségeket biztosító audió konvertáló eszköz ami az adott munkafolyamat […]
 • FSS Audio Converter 2.3.0.22016-04-30 FSS Audio Converter 2.3.0.2 (0)
  Az FSS Audio Converter zenei állományok konvertálására használható remek kis szoftver. Rengeteg formátumot ismer, többek […]
 • EZ CD Audio Converter 7.0.12017-09-14 EZ CD Audio Converter 7.0.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként […]
 • Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.12016-07-23 Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable 1.1 (0)
  A Pazera Free MP4 to MP3 Converter Portable egy átlátható, jól megtervezett audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver, […]
 • Free Convert FLAC To MP3 3.32017-03-20 Free Convert FLAC To MP3 3.3 (0)
  A Free Convert FLAC To MP3 egy audió tartalmak konvertálására alkalmas szoftver amivel FLAC formátumot tudsz dekódolni MP3, […]