Blog

ID3 Tag, illetve videó szerkesztő kiegészítővel használható ingyenes konvertáló a Cine Encoder

A konvertáló programmal egy modern felhasználói felülettel definiált multimédiás kiegészítővel lehet a fájlokat konvertálni amivel azokhoz fontos szerkesztő eszközöket is használhatunk. A Cine Encoder HDR metaadatok módosításához, illetve videók vágásához is felhasználóbarát megoldásokkal biztosított.

Modern, fontosabb funkciókkal kifejlesztett videó dekódoló kiegészítő Windows, illetve Linux operációs rendszerre amivel a tartalmak kodek tulajdonságait lehet a kipróbálónak szükséges kritériummal hatékonyan szerkeszteni. A Cine Encoder a tartalmak konvertálásakor az azok szerkesztéséhez, illetve a kötegelt munkafolyamatban való kezelésükhöz biztosítja azokat a funkciókat amiket esetleg videó szerkesztővel, illetve film dekódoló alkalmazással történt. A programmal a videókból ki lehet vágni azokat az összetevőket amik nem szükségesek.

Filmek módosításához hatékony kiegészítő

A videók kiválasztása után a kezdő, illetve befejezés időpontját szükséges csak kiválasztani, a videók ID3 Tag jellemzői módosíthatóak, zene, illetve videó kodek formátumot paramétereket lehet módosítani, a multimédiás programok meg tudják azt nyitni. A multimédiás kiegészítővel a HDR tartalmak akár eredeti definíciók szerinti szerkesztésére is támogatott amivel a videók integrált metaadat jellemzői a tartalmak megtekintésekor is felfedezhetőek. A Cine Encoder videó szerkesztő konvertáló program innen érhető el.

Cine Encoder – videó konvertáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ID3 Tag, illetve videó szerkesztő kiegészítővel használható ingyenes konvertáló a Cine Encoder
Szerző
Leírás
Videók konvertálásához ID3 metaadatok módosításához, illetve kodek jellemzők módosításához használható program amivel egyéni paraméterekkel definiált videók hozhatóak létre.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá