Töredezettség mentesítő program kezdő felhasználók számára: JetDrive

A töredezettség mentesítő szoftver megtervezésének köszönhetően azt elsősorban kezdő felhasználók számára javasoljuk, a JetDrive minden fontosabb eszközt tartalmaz az eredmények biztosításához.

A szoftver több mint egy hagyományos defragmentáló program mivel néhány olyan terület optimalizálását is támogatja amik nem fedezhetőek fel a hasonló programok között mint támogatott funkció. A szoftver a merevlemezen kívül a rendszer leírót, illetve a memóriát is támogatja, ezzel gyorsabbá tehető az operációs rendszer működése. A JetDrive néhány kattintással konfigurálható, ezután azonnal, viszonylag gyorsan, adott töredezettségi szinttől függően képes azt optimalizálni.

A felhasználói felülete meglepően egyszerű elrendezéssel rendelkezik, alap beállítások végezhetőek el az eredményes használathoz. Regisztrálni kell, ez néhány perc, ezután teljes értékűen használható, az összes funkciója rendelkezésre áll, manuálisan konfigurálható.

A program aktuális verzióját innen töltheted le.

Az alkalmazás, a JetDrive egy töredezettség mentesítő alkalmazás, amivel gyorsabbá tehető a Windows működése optimalizálással. Az egyik legfontosabb jellemzője az egyszerű használat. A kipróbálásával lecserélhető a Windows beépített szolgáltatása egy több eszközkészlettel rendelkező alternatívára. A rendszer leíróhoz, a memóriához, a merevlemezhez használható. Modern, grafikus felülettel rendelkezik.

JetDrive – töredezettség mentesítő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Töredezettség mentesítő program kezdő felhasználók számára: JetDrive
Szerző
Leírás
JetDrive - Prémium töredezettség mentesítő alkalmazás rengeteg plusz funkcióval.

Kapcsolódó szoftverek