Modern töredezettség mentesítő program az IObit Smart Defrag

A szoftver egy modern ingyen rendelkezésre álló Windows rendszeren kipróbálható karbantartó amivel akár az operációs rendszer által integrált funkciók cserélhetőek le egy modernebb merevlemez segédprogramra. Az IObit Smart Defrag felhasználói felületét téma beállításokkal lehet látványosabb kinézetűvé alakítani.

Az alkalmazás egy rugalmas, rengeteg extra konfigurációs szolgáltatással létrehozott töredezettség mentesítő program ami felhasználóbarát beállításokkal biztosít több funkciót mint a Windows integrált defragmentálója.

A szoftver a IObit Smart Defrag abban az esetben is egy remek karbantartó ha a gép több merevlemezzel rendelkezik csak egy meghajtókhoz akarjuk használni. A szoftver időzíthető egy adott, előre definiált paraméter szerint ahol ha a konfigurációnál rendelkezésre álló értékek elérése után töredezett a merevlemez csak akkor indítja el a töredezettség mentesítési munkafolyamatot.

Rövidebb Windows betöltődés érhető el

Az indítása után a program több módszerrel lehet futtatni ahol akár manuálisan is el tudjuk indítani, egy normál számítógépes tudással rendelkező felhasználónak áttekinthető jelentés biztosít egy grafikus tartalomként a merevlemez töredezettségi szintjéről. Az IObit Smart Defrag töredezettség mentesítő innen szerezhető be.

IObit Smart Defrag – töredezettség mentesítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Modern töredezettség mentesítő program az IObit Smart Defrag
Szerző
Leírás
Kényelmes megoldásként profi szoftver az IObit Smart Defrag amivel a testre szabási lépések után automatikusan támogatja hogy a merevlemezt töredezettség mentesítsük.

Kapcsolódó szoftverek