WinContig 2.0.0.1

A WinContig egy rendkívül kis méretű, gazdaságos erőforrásigénnyel rendelkező töredezettségmentesítő szoftver. Ezt a Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható, könnyen használható, Magyar nyelven is tud. Mindenképp érdemes kipróbálni. Adott mappák töredezettség mentesítéséhez, defragmentálásához is kiváló.

Ezzel a teljesen ingyenes töredezettség mentesítő szoftverrel teljes mértékben le tudod váltani az operációs rendszered erre a feladatra szakosodott szolgáltatását, így sokkal konfigurálhatóbban tudod a merevlemezedet optimalizálni. A WinContig használata egyáltalán nem bonyolult. Profi defragmentáló program.

A WinContig letöltése után egy tömörített fájlt kapunk, aminek a tartalmát maradéktalanul ki kell csomagolni, majd kikeresni, hogy 32, vagy 64 bites kiadásra van e szükség, azt csak el kell indítani. Mivel nem kell telepíteni, nem szemetel. A kicsomagolt programot felmásolhatod egy USB kulcsra is, így több gépen is futtathatod.

A szoftver egyszerű használatáról a Magyar nyelvi támogatás is gondoskodik, így az egyes funkciók könnyen kiválaszthatóak. Ami érdekes az esetében, hogy a korábban összeállított beállításokat el lehet menteni, majd később ha szükséges, azt újból be lehet neki tallózni.

A WinContig lehetővé teszi, hogy szűrőket használjunk, így adott fájlok, mappák tartalma nem lesz töredezettségmentesítés alá vonva. Természetesen ez fordítottan is igaz, adott fájlokat is megadhatsz neki. A vele végrehajtott elemzések végrehajtása után egy áttekinthető jelentést szolgáltat arról, hogy van e szükség beavatkozásra. Támogatja az SSD meghajtók defragmentálását, manuálisan lehet prioritási szintet választani, így a futtatása alatt tovább lehet dolgozni a számítógépen. Gyorsan, hatékonyan dolgozik.

A WinContig helyett választhatod még az UltraDefrag, vagy a Defraggler megoldását, mindkét alternatívából létezik USB eszközről futtatható változat, természetesen ők is teljesen ingyenesek.

A WinContig egy hordozható töredezettség mentesítő program, ami képes kizárólag adott objektumokat optimalizálni, sőt az esetében kizárásokat is alkalmazhatsz. Ingyenes és Magyar nyelvű. Mivel bárki számára szabadon elérhető, mindenképp érdemes kipróbálni ha az adott feladatra kerestél megfelelő programot. 

WinContig

WinContig Összefoglaló:

 • Töredezettségmentesítő,defragmentáló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • szűrők támogatása
 • adott objektumokhoz
 • SSD támogatás
 • Kis méret
 • menthető beállítások
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://wincontig.mdtzone.it/en/index.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinContig
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Disk Defrag Portable 10.1.0.02021-06-10 Auslogics Disk Defrag Portable 10.1.0.0 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag Portable segít töredezettség mentesíteni a merevlemezt, a Windows beépített ezen jellegű szolgáltatásánál […]
 • UltraDefrag Portable 7.1.42020-03-02 UltraDefrag Portable 7.1.4 (0)
  Az UltraDefrag Portable segítségével a merevlemez működését tehetjük hatékonyabbá, néhány egyszerű lépésben. Az alábbi Free […]
 • Defraggler 2.21.9932016-03-16 Defraggler 2.21.993 (0)
  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. […]
 • Registry Finder 2.52.0.02021-10-24 Registry Finder 2.52.0.0 (0)
  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.800 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]