Auslogics Disk Defrag 7.2.0.0

Az Auslogics Disk Defrag segítségével a merevlemezen tárolt tartalmak könnyebb elérését tudod biztosítani a Windows számára azáltal hogy töredezettség mentesíted azt. Ez a Free alkalmazás időzíthetően is igénybe vehető. Támogatja az SSD tárolókat is. Magyar nyelvi támogatással.

A merevlemez töredezettsége egy olyan jelenség ami minden olyan számítógépen bekövetkezik és jelentős méreteket tud ölteni amin rendszeresen nagyobb méretű fájlok kerülnek mozgatásra. A Windows a fájlok mozgatása során nem a hatékonyabb eltárolásra, inkább a gyors fájl mozgatásra törekszik. Természetesen a rendszer is tartalmaz olyan segédletet amivel ez megszüntethető de sokan inkább a külsős megoldások híve. Az Auslogics Disk Defrag egyszerű, gyors munkára hivatott ahol a felhasználó minimális interaktivitására van csak szükség.

Lehetőség van gyorsabb és lassabb módszert választani attól függően hogy mennyi időnk van. Természetesen a lassabb eljárás kevesebb erőforrást igényel, így marad prioritás más feladatok elvégzésére. Az elemzés végeztével százalékos formában jeleníti meg a statisztikákat, fájl elérési útvonal formájában is megtekinthetőek. Magyar nyelven használható. Az Auslogics Disk Defrag alkalmas még SSD tárolók optimalizálására is, töredezettségmentesítésre itt egy speciális algoritmust használ, így hatékonyabb eredményt biztosít.

Ingyenes. Az Auslogics Disk Defrag a telepítése során megkísérli hozzáadni böngészőnkhöz saját toolbarját, ezt ne engedélyezzük, a használata alatt további szoftverek beszerzésére, letöltésére ösztönözhet minket. A szoftver elérhető Pro változatban is ami több opcióhoz biztosít hozzáférést.

Ha nem szeretnéd telepíteni, az Auslogics Disk Defrag hordozható változatban is elérhető.

Az Auslogics Disk Defrag alternatívájaként használhatod az IObit Smart Defrag Pro megoldását, vagy a Defraggler nevű programot. Mindkét megoldás megbízhatóan és gyorsan tud töredezettség mentesíteni.

Az Auslogics Disk Defrag egy fejlett töredezettség mentesítő szoftver, amivel jobb teljesítményt tudsz kihozni a számítógépedből. Időzíthető munkafolyamatok jellemzik, több módszerrel is munkára fogható.

Auslogics Disk Defrag Összefoglaló:Auslogics Disk Defrag Pillanatkép

 • töredezettség mentesítő szoftver

 • több módszert is támogat (lassabb, gyorsabb)

 • egyszerű használat

 • SSD tároló támogatás
 • időzíthető

 • Toolbarral támogatott változat, installálás során figyeljünk erre

 • Magyar nyelv

 • ingyenes (Freeware)

 • Hivatalos oldal: http://www.auslogics.com/en

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Auslogics Disk Defrag
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Disk Defrag Pro 4.8.2.02017-09-21 Auslogics Disk Defrag Pro 4.8.2.0 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag Pro a merevlemez teljesítményének az optimalizálására használható prémium […]
 • Auslogics Disk Defrag Portable 6.2.1.02016-03-02 Auslogics Disk Defrag Portable 6.2.1.0 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag Portable segít töredezettség mentesíteni a merevlemezt, a Windows beépített ezen jellegű […]
 • Defraggler 2.21.9932016-03-16 Defraggler 2.21.993 (0)
  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows […]
 • UltraDefrag 7.0.22016-12-18 UltraDefrag 7.0.2 (0)
  Az UltraDefrag egy Free alkalmazásként igénybe vehető könnyed és hatékony töredezettségmentesítő szoftver. Több elemzési […]
 • Auslogics Registry Defrag 10.2.0.02017-09-21 Auslogics Registry Defrag 10.2.0.0 (0)
  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt […]