Portable töredezettségmentesítők

Auslogics Disk Defrag Portable 8.0.0.24

Az Auslogics Disk Defrag Portable segít töredezettség mentesíteni a merevlemezt, a Windows beépített ezen jellegű szolgáltatásánál sokkal hatékonyabb, rugalmasabb megoldást biztosít. Ezt a Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Támogatja az SSD tárolókat is.

A merevlemez tartalmának töredezettségével teljesítményromlást lehet tapasztalni amit a nagyobb mennyiségű fájlok rendszeres mozgatása tud kiváltani. Erre természetesen nyújt megoldást maga az operációs rendszer is, de ez koránt sem annyira testre szabható. Ha ettől többre vágysz a szóban forgó területen, akkor erre felhasználhatod az Auslogics Disk Defrag Portable nevű szoftvert is.

Az alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött fájlt futtatni kell, az felmásolható egy USB adathordozóra is, több gépen való használat céljából.

Természetesen akik mégis telepíteni szeretnék, azok számára az Auslogics Disk Defrag Portable installálható kiadásban is biztosított, rendszeres használatra.

A szoftver a töredezettség mentesítés folyamatát próbálja a lehető legegyszerűbben végrehajtani. Amiben kiemelkedik az átlagból az, hogy az esetében a feladat nem szűkül le egy adott meghajtóra, mivel igény esetén kizárólag mappák, fájlok is kiválaszthatóak manuálisan. Az SSD tárolóegységgel rendelkezőknek is kedvez, itt egy speciális algoritmust vesz igénybe, így optimálisabb eredményeket biztosít. Az Auslogics Disk Defrag Portable a töredezettség mentesítésen kívül néhány fontosabb információval is szolgál a merevlemezről, annak a hőmérsékletének a megjelenítésére, írási, olvasási hibák kimutatására is alkalmas.

A vele kezdeményezett töredezettség mentesítés bármikor szüneteltethető, sőt a kényelem fokozása érdekében annak befejeztével a gép kikapcsolható, hibernálható.

Akik munka mellett szeretnék futtatni az Auslogics Disk Defrag Portable nevű programot, azok számára hasznosnak tekinthető, hogy egyénileg módosítható annak prioritása, így nem terheli le a PC-t ezalatt. Túlságosan sok beállítást nem biztosít, igaz nincs is rá szükség.

Az Auslogics Disk Defrag Portable alternatívájaként használható az IObit Smart Defrag Portable vagy az UltraDefrag Portable. Őket sem kell telepíteni.

Az Auslogics Disk Defrag Portable a népszerű töredezettség mentesítő alkalmazás telepítést nem igénylő változata. Alkalmas még alapvető információk megjelenítésére a merevlemezről, a futtatása után le is tudja állítani a számítógépet.

Auslogics Disk Defrag Portable

Auslogics Disk Defrag Portable összefoglaló:

 • Töredezettség mentesítő alkalmazás
 • nem igényel telepítést
 • könnyű használat
 • csak adott fájlok, illetve mappák optimalizálására is alkalmas
 • alapvető információk biztosítása a merevlemezről
 • SSD támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Auslogics Disk Defrag Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Disk Defrag 11.0.0.52024-05-01 Auslogics Disk Defrag 11.0.0.5 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag segítségével a merevlemezen tárolt tartalmak könnyebb elérését tudod biztosítani a Windows számára azáltal […]
 • Auslogics Disk Defrag Pro 4.13.0.12023-10-09 Auslogics Disk Defrag Pro 4.13.0.1 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag Pro a merevlemez teljesítményének az optimalizálására használható prémium töredezettségmentesítő szoftver. […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 11.1.12024-04-24 Wise Disk Cleaner Portable 11.1.1 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Defraggler 2.22.9952023-12-10 Defraggler 2.22.995 (0)
  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. […]
 • UltraDefrag 7.1.42020-03-02 UltraDefrag 7.1.4 (0)
  Az UltraDefrag egy Free alkalmazásként igénybe vehető könnyed és hatékony töredezettségmentesítő szoftver. Több elemzési módszer, […]

Szólj hozzá