IObit Smart Defrag Portable 5.1.0.788

Az IObit Smart Defrag Portable professzionális töredezettség mentesítő szoftver, ez a változat nem igényel telepítést. Használatával javítható a Windows teljesítménye. Gyorsabbá tehető akár néhány lépésben.

Egy telepítés nélkül használható, igen rugalmasan konfigurálható töredezettségmentesítő alkalmazás az IObit Smart Defrag Portable. Vele optimalizálni tudod néhány lépésben a merevlemezedet.

Használata során csendesen a háttérben fut és képes automatikusan az általunk megadott paraméterek szerint optimalizálni a merevlemezen található töredezett fájlokat. Rendkívül egyszerű, de egyben modern felhasználói felületet biztosít, gyors, illetve mélyreható munkafolyamatokhoz nyújt hozzáférést. Felületét témák segítségével tudjuk megváltoztatni. A szoftver ennek az alkalmazásnak a részeként is beszerezhető, ami sokkal több opciót biztosít. A különleges szolgáltatásai közzé tartozik még a Boot idő gyorsítás, amit időzítve hajlandó végrehajtani, alapértelmezés szerint ezt hetente egyszer meg is teszi. A telepíthető változat itt található.

 IObit Smart Defrag Portable screenshots

IObit Smart Defrag Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
IObit Smart Defrag Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek