Multimédia

Mp3tag 3.25

Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) szerkeszthetőek. Többek között ismeri az MP3, OGG, WMA, AAC, FLAC, WAV kiterjesztéseket is, és ezek esetén biztosítja a szóban forgó funkciót. Free alkalmazás. Lejátszólisták összeállításához.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a címben szereplő program, akik nagyobb zenei gyűjteménnyel rendelkeznek, azokhoz egy olyan segédletet keresnek amivel a hozzájuk tartozó meta információk ( ID3 ) szerkeszthetőek, újak adhatóak hozzá. Ezeket az opciókat teljes mértékben támogatja az Mp3tag. Könnyen használható, számos extra funkcióval. Az Mp3tag hordozható változatban is beszerezhető.

Az Mp3tag letöltése után szinte azonnal telepíthető, ahol az installálás megkezdésekor az első lépésben kiválasztható a Magyar nyelv, a honosított futtathatóság igaz a használatára is.

A szoftver nem csak egyetlen audió fájl kezelésére alkalmas, akár teljes mappákat betallózhatsz a számára, és azokat egyidejűleg szerkeszteni is tudod. Az Mp3tag ID3 tag szerkesztője lehetővé teszi hogy saját műfajokat is hozzárendelhess.

ID3 Tag kezelő alkalmazásként használható az Mp3tag

Mivel az ilyen jellegű feladatok sokszor egyedi beállításokat igényelnek, az Mp3tag támogatja, hogy a beállításokat profil formájában el lehessen menteni, így a legközelebbi futtatás alkalmával testre szabott formában vehető igénybe.

Az Mp3tag segítségével, egyedi cím, előadó, album szerint adhatsz hozzá meta tagokat. Mivel egyszerre több zenei fájl szerkesztését teszi lehetővé, azokhoz saját lejátszólistákat állíthatsz össze. A beállításoknál néhány speciális konfigurációs interfészhez is hozzáférhetsz, engedélyezhetőek, illetve tilthatóak egy adott funkciót biztosító menüpontok megjelenése.

Természetesen rengeteg olyan alkalmazás érhető el amik az adott munkafolyamatokat támogatják, ilyen a TagScanner, ami nem csak hogy hordozható változatban is elérhető, többek között azt is támogatja, hogy a betallózott multimédiás fájlt meg lehessen nyitni lejátszás céljából.

Az Mp3tag nevű szoftver segítségével az audió fájlokhoz tartozó ID3 tag információkat tudod szerkeszteni, ezt akár kötegelt formában is meg lehet valósítani, azokból lejátszólistákat is össze tudsz állítani.

Mp3tag

Mp3tag Összefoglaló:

Mp3tag letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Mp3tag
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mp3tag Portable 3.252024-03-28 Mp3tag Portable 3.25 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Metatogger 7.5.0.12024-03-20 Metatogger 7.5.0.1 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Qmmp 2.1.62024-03-10 Qmmp 2.1.6 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • Kid3 3.9.42023-07-09 Kid3 3.9.4 (0)
  A Kid3 egy több népszerű zenei fájlformátumot támogató ID3 tag szerkesztő program. A szoftver rengeteg igen hasznosnak tekinthető […]
 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]

Szólj hozzá