Blog

Letölthető az Mp3tag 2.94 ( ID3 tag szerkesztő )

Megjelent az igen nagy funkció támogatással rendelkező ID3 tag kezelő program legfrissebben kiadott változata, a Mp3tag 2.94. A szoftver rengeteg feladathoz az egyik legjobb választás.

Az ID3 tag szerkesztő programmal lehetőség van azokat módosítani, létrehozni sajátokat, vagy akár konvertálni, természetesen rengeteg formátumhoz kínál megfelelő eszközöket, kimeneteket, így minden fontosabb felhasználási helyhez kiválóan alkalmas. Itt az Mp3tag 2.94, ami továbbra is tartalmazza az összes korábban megszokott ID3 tag kezelési módszert. Saját tartalmakhoz több speciális adat is hozzáfűzhető, ilyen a műfaj, előadó, album, cím jellemzők, ezeket szabadon igény szerint lehet definiálni. A rendszeres felhasználóiknak kedvencekhez lehet adni adott mappákat, így azt legközelebb könnyebben tudod kezelni. Zenei fájloknál rengeteg audió kodek formátumot támogat, így a szoftver az egyik legnépszerűbb program a saját kategóriájában.

Az Mp3tag 2.94 néhány javítást kapott ami a stabilitáshoz, illetve a felhasználói élmény javításához szükséges. Ha ki szeretnéd próbálni a szoftver legújabb kiadását innen szerezhető be. Magyar nyelvű, ingyenes.

Az Mp3tag 2.94 felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Mp3tag 2.94 ( ID3 tag szerkesztő )
Szerző
Leírás
Megjelent az Mp3tag 2.94

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá