Letölthető a Mozilla Thunderbird 60.5.1 ( Levelező program )

Itt az egyik legnépszerűbb levelező program legújabban kiadott változata a Mozilla Thunderbird 60.5.1 ami rengeteg extra funkcióval rendelkezik, azért hogy a lehető legdinamikusabban tudd megtekinteni a leveleidet maximális kényelemben.

Egy Windows rendszerre tervezett igen népszerű, jobbnál jobb funkciókkal rendelkező szoftver azok számára akik rendszeresen szoktak levelezni akár naponta többször, igény, hogy azonnal el tudják olvasni a legfontosabb üzeneteit. Megjelent, letölthető a levelező program legújabb kiadása a Mozilla Thunderbird 60.5.1, ami több, merőben komoly újításnak számító plusz funkciókkal szerezhető be. A szoftverrel komolyabb erőfeszítés nélkül lehet ezen túl olyan üzeneteket küldeni amik nagyobb mérettel rendelkező fájl mellékleteket is tartalmaznak, így azt a partner egyszerűbben tudja elérni. Alap a levélszemét szűrő, több értesítési mód, igen profin testre szabható megjelenés, szinkronizálási lehetőségek a gyorsabb használatba vétel érdekében.

A Mozilla Thunderbird 60.5.1 alapvetően két változatban szerezhető be, hordozható, ez abban az esetben lehet megfelelő ha csak ki szeretnéd próbálni, több gépen is használnád, illetve rendszeres használatra telepíthető verzióban. Magyar nyelvű, szabadon kipróbálható, ingyenes kiadás.

A Mozilla Thunderbird 60.5.1 felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Mozilla Thunderbird 60.5.1 ( Levelező program )
Szerző
Leírás
Megjelent a Mozilla Thunderbird 60.5.1 - ingyenes levelező program

Kapcsolódó szoftverek