FossaMail 38.2.0

A FossaMail egy nagyon egyszerűen használható, egyben rengeteg hasznos funkciót tartogató levelező program. RSS Feed szolgáltatással. Opcionálisan Chat beszélgetések kivitelezésére is felhasználható (Facebook, IRC, Twitter, Yahoo). Free alkalmazás.

Egy teljesen ingyenesen használható, rengeteg különleges funkcióval ellátott levelező program a FossaMail, amivel sokkal kényelmesebben tudsz szöveges üzeneteket fogadni, újakat küldeni. A FossaMail hordozható változatban is beszerezhető. Mozilla Thunderbird alapon fut.

A FossaMail letöltése után egy szokásos telepítési folyamaton keresztül lehet használható állapotba tenni, ezt követően az első indításakor akár azonnal megadhatod azokat az E-Mail címeket amiknek a kezelését rá szereznéd bízni. A FossaMail levelező kliensének köszönhetően teljesen automatikusan, kényelmesen tudsz értesülni arról ha új E-mailt kaptál, ha fontos azonnal válaszolhatsz.

A szoftver rengeteg testre szabási lehetőséget biztosít, így minden felhasználó teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani funkcionálisan.

A FossaMail tartalmaz egy beépített RSS olvasó szolgáltatást, itt kategória szerint hozhatsz létre hírcsatatorna feliratkozásokat.

A FossaMail extra szolgáltatásai részeként akár azonnali Chat beszélgetéseket is kezdeményezhetsz, többek között támogatja a Facebook, IRC, Twitter, Yahoo szolgáltatását. Üzenetek fogadásakor külön konfigurálható az üzenetek kezelésének a prioritása, szűrhetőek az üzenetek, könnyen hozzáférhetőek. Funkcionálisan amit nem tud arra nincs is szükség.

Mivel a FossaMail a Mozilla Thunderbird alapjaira épül, ezért kinézetben, illetve funkcionálisan közel azonos opciókat szolgáltat. Így aki korábban használta a Mozilla levelezőjét, azok számára nem fog különösebb meglepetést okozni. Talán az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

A FossaMail egy teljesen ingyenesen használható nyílt forráskódú levelező kliens program, amivel egyszerűen és gyorsan tudsz szöveges üzeneteket küldeni, illetve fogadni. Üzenet szűrési lehetőségekkel. Egyéb funkciók: RSS olvasó, Chat kliens. Beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is. Jelenleg csak Angol nyelven futtatható.

FossaMail

FossaMail összefoglaló:

 • Levelező kliens alkalmazás
 • beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is
 • RSS olvasó funkció
 • Chat kliens (Facebook, IRC, Twitter, Yahoo)
 • rengeteg testre szabási lehetőség
 • szinkronizálási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.fossamail.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FossaMail
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FossaMail Portable 38.2.02017-03-30 FossaMail Portable 38.2.0 (0)
  A FossaMail Portable egy telepítés nélkül használható Levelező kliens program, amivel könnyen, komolyabb erőfeszítés nélkül tudsz […]
 • Mozilla Thunderbird Portable 78.5.12020-12-16 Mozilla Thunderbird Portable 78.5.1 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • Foxmail 7.2.18.1112020-09-21 Foxmail 7.2.18.111 (0)
  A Foxmail egy üzenet küldő program számos különleges szolgáltatással, RSS olvasóval. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, […]
 • Mozilla Thunderbird 78.6.12021-01-11 Mozilla Thunderbird 78.6.1 (1)
  A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket […]
 • Calibre 5.9.02021-01-08 Calibre 5.9.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]