FossaMail Portable 38.2.0

A FossaMail Portable egy telepítés nélkül használható Levelező kliens program, amivel könnyen, komolyabb erőfeszítés nélkül tudsz szöveges üzeneteket fogadni, vagy akár küldeni. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz egy Chat funkciót, ahol többek között Facebook, IRC, Twitter, Yahoo hálózaton belül lehet rögtönzött beszélgetéseket kezdeményezni. Tartalmaz egy beépített RSS olvasót is.

Itt egy remek, egyben rengeteg hasznos funkciót biztosító Levelező kliens program, amelynek az a különlegessége, hogy akár több gépen is futtatható, egy cserélhető adathordozóról. A FossaMail Portable a Mozilla Thunderbird kliensét veszi alapul. Természetesen az alkalmazás beszerezhető hagyományos installálható változatban is.

A FossaMail Portable letöltése után, a kapott tömörített mappát csak ki kell csomagolni, ezt követően az alkalmazás azonnal elindítható, megadhatóak azok az E-mail címek amiket vele szeretnél adminisztrálni.

A FossaMail Portable több mint egy hagyományos levelező kliens program. A szoftverrel, akár RSS hírcsatornákra is fel tudsz iratkozni, saját kategóriákat hozhatsz létre, ez az egyszerűbb navigálhatóság miatt lehet szempont.

A FossaMail Portable külön alkalmazás telepítése nélkül teszi lehetővé, hogy Chat beszélgetéseket kezdeményezz a Facebook, Yahoo, IRC, Twitter hálózatán.

A program olyan testre szabási opciókat biztosít, amivel maximalizálható a kényelem, illetve teljes felhasználói élmény mellett tudod a szóban forgó feladatsort elvégezni.

Természetesen importálási lehetőségeket is lehetővé tesz, ahol a legnépszerűbb, ma leginkább elterjedt levelező programokból lehet importálni üzeneteket.

Néhány funkciójához, beállításához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni.

Chat beszélgetésekhez választhatod a HipChat megoldását, illetve a Facebook Messenger Windows megfelelőjét. Az egyik legnépszerűbb kliens a saját területén a Viber, az utóbbi videó beszélgetések végrehajtására is ideális választás.

A FossaMail Portable a népszerű Mozilla Thunderbird alapjaira épülő levelező kliens program telepítést nem igénylő változata. Tartalmaz RSS olvasót, Chat klienst, minden olyan funkciót, amit elvárhatunk tőle. Rengeteg testre szabási opciót tartalmaz, akár szűrni is lehet adott tartalmakat. Teljesen ingyenesen próbálható ki bárki számára.

FossaMail Portable

FossaMail Portable összefoglaló:

 • Levelező kliens alkalmazás
 • nem igényel telepítést ( Hordozható )
 • RSS olvasó
 • Beépített Chat kliens
 • számos beállítási lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.fossamail.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FossaMail Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FossaMail 38.2.02017-03-30 FossaMail 38.2.0 (0)
  A FossaMail egy nagyon egyszerűen használható, egyben rengeteg hasznos funkciót tartogató levelező program. RSS Feed szolgáltatással. […]
 • Foxmail 7.2.232021-11-03 Foxmail 7.2.23 (0)
  A Foxmail egy üzenet küldő program számos különleges szolgáltatással, RSS olvasóval. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, […]
 • Mozilla Thunderbird Portable 78.0.14.02021-10-20 Mozilla Thunderbird Portable 78.0.14.0 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • Mozilla Thunderbird 91.3.22021-11-30 Mozilla Thunderbird 91.3.2 (1)
  A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket […]
 • PerfectCam 2.3.4710.02021-11-18 PerfectCam 2.3.4710.0 (0)
  A PerfectCam egy hatékony videotelefonáláshoz, illetve Chat üzenetek küldésére használható webkamera program. A Free alkalmazás a […]