Levelező Programok

SmarterMail 8657

A SmarterMail egy E-mail kliens program amit akár csoportos csevegésekhez is lehet használni. A szoftverrel a legismertebb, legközkedveltebb platform levelezőkkel használható. Üzenetek küldése, fogadása és videótelefonálási feladatra használható.

Az alkalmazással kényelmesen lehet egyszerre több levelező kliens szolgáltatáshoz csatlakozni, majd az azzal kezelni a levelezési feladatainkat. A szoftver több különleges, hasznos funkciót is tartalmaz amiket csak egyéb telepített alkalmazással lehet használni. A SmarterMail videótelefonáláshoz is használható.

A SmarterMail letöltése útján, a telepítéssel azonnal használható ahol csak a létrehozott E-mail fiókokba kell belépni, majd a szinkronizálás után az összes funkció rendelkezésre áll ami levelező programoknál szükséges. Akár csoportos Chat beszélgetéseket lehet kezdeményezni, azonnali videó telefonáláshoz, korszerű levelező funkciót használhat a kipróbáló.

A szoftver levelek írásához egy remek szövegformázási eszközökkel rendelkező felületen teszi lehetővé, hogy szöveges tartalmakat akár képeket és egyéb multimédiás tartalmakat is fel lehessen használni, így akár irodai feladatokhoz is egy profi megoldás.

A SmarterMail felületén egy kereső eszköz is rendelkezésre áll amivel sokkal gyorsabban lehet megtalálni azt az üzenetet ami minket érdekel, egyszerűbben, illetve modernebb kiegészítők használhatóak ha több üzenetet is küldünk, illetve kapunk egy napon belül.

Időzítéseket lehet létrehozni a SmarterMail megoldásával így a szoftverrel lehet nyomon követni azokat a feladatokat amik egy meghatározott időpontban kell elvégezni, egyértelmű hogy az is akkor lehet fontos ha rengeteg feladatról van szó.

Spam szűrés és víruskeresés is lehetséges a SmarterMail megoldása esetén

A szoftver automatikusan szűri a Spam üzeneteket és a beérkező leveleket is ellenőrzi, hogy az azok melléklete nem e tartalmaz kártékony alkalmazással.

A levelező program a SmarterMail egy univerzális megoldás ami Outlook, illetve Thunderbird alkalmazásokkal egyező technológiára alapoz.

A SmarterMail egy levelező program amivel Chat, illetve videotelefonálási feladatokhoz is kiváló eszközöket használnunk, illetve csoportos beszélgetésekhez támogatja, hogy minden üzenetünket egy alkalmazással lehessen kezelni.

SmarterMail

SmarterMail összefoglaló:

 • levelező kliens
 • Chat kliens
 • videótelefonáláshoz
 • vírus, spam ellenőrzés
 • időzíthető feladatokhoz
 • Mobil változata is létezik
 • Angol nyelv
 • próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.smartertools.com/home/index
SmarterMail letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SmarterMail
Platform
Windows
Teljes ár
USD 599,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • mIRC 7.772024-06-12 mIRC 7.77 (0)
  A mIRC számos különleges feladatra használható kliens chat beszélgetésekhez futtatható, illetve levelezési munkafolyamatokhoz. Az […]
 • The Bat! 11.2.12024-06-11 The Bat! 11.2.1 (0)
  A The Bat! levelező programmal egyszerre több postafiókot is tudunk kezelni egyetlen kliens szoftver segítségével, kényelmessé teszi […]
 • Pidgin Portable 2.14.122023-01-01 Pidgin Portable 2.14.12 (0)
  A Pidgin Portable egy multifunkciós csevegő kliens szoftver amivel rengeteg ma használt szoftverrel lehet futtatni csevegésre. Az […]
 • FossaMail 38.2.02017-03-30 FossaMail 38.2.0 (0)
  A FossaMail egy nagyon egyszerűen használható, egyben rengeteg hasznos funkciót tartogató levelező program. RSS Feed szolgáltatással. […]
 • FossaMail Portable 38.2.02017-03-30 FossaMail Portable 38.2.0 (0)
  A FossaMail Portable egy telepítés nélkül használható Levelező kliens program, amivel könnyen, komolyabb erőfeszítés nélkül tudsz […]

Szólj hozzá