Mailbird 3.0.4.0

A Mailbird egy igazán sokoldalú levelező kliens program, ami egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy a legnépszerűbb platformokat összekapcsolva tudj üzeneteket küldeni üzleti, vagy magáncélból. Az alkalmazás tudása igen tág területet ölel át, bővítményeket lehet hozzá adni a széleskörűség érdekében. Magyar nyelvű. Fájlok megosztásához, helyes írás ellenőrzővel.

Rendszeresen, napi szinten szoktál levelezni? Egy megbízható, ingyenes Kliens programot szeretnél, amivel a böngésződ nélkül tudsz üzeneteket írni, vagy a meglévőket elolvasni? Itt az igen nagy tudású App a Mailbird. Az egyik legnagyobb előnye, hogy Magyar nyelven is használható.

A Mailbird letölthető változata, egy speciális fájl, ami lementi a számítógépedre azt a teljes szoftver csomagot, ami a program használatához kell. Ezután a program telepítse szükséges csak majd néhány fontosabb beállításhoz lehet hozzáférni, be lehet lépni az E-mail fiókodba ha már rendelkezel vele, esetleg létre lehet hozni egyet.

Bármely levelezési rendszerhez használható a Mailbird

A Mailbird megoldásról rengeteg hasznos tulajdonságot fel lehet hozni, ilyen az igen modern felhasználói felület, a beépített Skin szerkesztő, egyszerű, gyors indítás, csekély erőforrás. A szoftver rengeteg levelező szolgáltatást támogat, Twitter, Dropbox, Google Docs, Evernote, Facebook, Google Calander integrációs támogatással teszi teljes körűvé, hogy minden felhasználó a számára szükséges módon használhassa fel igény szerint. IMAP, POP3, helyesírás ellenőrző is felfedezhető a funkciói között.

A Mailbird egyéni hangjelzés funkcióján kívül van egy másik érv ami még a levelező program mellett szól, hogy saját billentyűkombinációs parancsot lehet rendelni adott funkciókhoz, így azt pillanatok alatt elérheted szinte semmilyen komolyabb interaktivitás nem szükséges ehhez.

A levelező kliens a Mailbird alapvetően ingyenes Otthoni felhasználás esetén de ha még többet szeretnél belőle kihozni elnyerte a tetszésedet, meg is vásárolhatod. Egy másik igen népszerű program ami erre a feladatra lett kifejlesztve a Mozilla Thunderbird szintén honosított formában használható, telepítést nem igénylő kiadása is beszerezhető. A Miranda IM kliense egy multi protokoll támogatással rendelkező szoftver, ami igen dizájnos kinézettel rendelkezik.

A Mailbird nevű alkalmazással rengeteg platformon tudsz levelezni az ismerőseiddel amellett hogy kiváló felhasználói felülettel rendelkezik. Ha mégsem lennél vele megelégedve Skineket szerezhetsz be hozzá. Azt igen profin lehet testre szabni, az egyik legrugalmasabban konfigurálható Kliens program akár fájlok üzenetben való megosztásához.

Mailbird Összefoglaló:

 • Levelező program

  Mailbird

 • fájlok, multimédiás tartalmak üzenetben való megosztása
 • kiváló konfigurálhatóság
 • Rengeteg kliens platformmal tud integrálódni
 • helyes írás ellenőrző
 • Skinezhető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.getmailbird.com/ 
Mailbird letöltés

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Mailbird
Platform
Windows
Teljes ár
USD 14,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • mIRC 7.752023-08-27 mIRC 7.75 (0)
  A mIRC számos különleges feladatra használható kliens chat beszélgetésekhez futtatható, illetve levelezési munkafolyamatokhoz. Az […]
 • BlueMail 1.137.2.02023-07-10 BlueMail 1.137.2.0 (0)
  A BlueMail egy szabadon kipróbálható E-mail kliens szoftver ami számos protokoll alapján használható. Windows App formájában és […]
 • Google Drive 84.0.11.02023-12-04 Google Drive 84.0.11.0 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]
 • Telegram Desktop 4.12.22023-12-04 Telegram Desktop 4.12.2 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]
 • Telegram Desktop Portable 4.12.22023-12-04 Telegram Desktop Portable 4.12.2 (0)
  A Telegram Desktop Portable nevű programmal egy profi, biztonságos levelező, Chat klienst próbálhatsz ki, igen széles körű funkció […]