Levelező Programok

Mozilla Thunderbird 115.11.1

A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket kezelni, olvasni, írni újakat, vagyis minden olyan szolgáltatás amit elvárhatunk ilyen esetben, Free alkalmazás. Magyar nyelvű. Spam védelemmel, illetve RSS olvasót is használhatunk. Skinezhető.

Ma már a szöveges üzenetek olvasása napi tevékenységnek számít, egyre több feladatot hajtunk végre az interneten keresztül. Ha egyszerre több fiókkal rendelkezünk, igen időigényes folyamatnak minősül azok manuális ellenőrzése. A dolog még komplikáltabb ha naponta többször is végre kell azt hajtani. Tedd automatizálttá, könnyebbé az egészet a Mozilla Thunderbird segítségével. Új szöveges üzenet érkezése esetén azonnal értesülhetsz arról, sőt el is olvashatod azokat, azonnali választ írhatsz.

A Mozilla Thunderbird letöltése után a használatához csak telepítsd, majd a saját ízlésed szerint konfiguráld, itt több különleges funkciót is kiválaszthatsz.

Kategóriájában az egyik legnépszerűbb levelezőprogramnak számít, nem véletlenül, hisz olyan lehetőségeket is biztosít, amit a legnagyobb riválisok nem tudnak. Egyszerű letisztult kezelőfelületének köszönhetően remekül használható. Mivel Magyar nyelven is tud, ezért hamar kiismerhető azok számára is akik elsőként próbálják ki. A Mozilla Thunderbird használatáról korábban írtunk.

Mozilla Thunderbird kényelmi lehetőségek:

Rengeteg kényelmi funkciót tartalmaz, kiválóan szűri meg a spam jellegű üzeneteket. Közvetlenül el tudjuk érni Gmail fiókunkat, így azonnal informálódhatunk szöveges értesítőinkről. Kezelőfelületét skinek segítségével formázni tudjuk. Természetesen a témák telepítésén felül egyéb különleges funkciókkal is bővíteni tudjuk. Így a Mozilla Thunderbird biztonságosabbá és még rugalmasabbá tehető. A beépített gyors keresőn kívül RSS olvasót is tartalmaz. Intelligens mappa funkciójával az üzenetek kategorizálva érhetőek el ezáltal sokkal könnyebb a navigáció azok között. Ha nem szeretnéd installálni, a Mozilla Thunderbird hordozható változatban is elérhető.

A program mindazon számítógép tulajdonosok számára kötelező alkalmazás akik napi jelleggel több szöveges üzenet forgalmat bonyolítanak. Egyaránt alkalmas hagyományos otthoni felhasználásra és üzleti tevékenységek kiegészítésére. Ha elnyerte a tetszésedet, próbáld ki a fejlesztő cég böngészőjét, a Mozilla Firefoxot, ami tud szinkronizálni, címsorból kereséseket indítani és természetesen nem szabad megfeledkezni a rengeteg hozzá letölthető kiegészítőről sem.

A Mozilla Thunderbird egy igen népszerű és széleskörű levelező kliens program aminek köszönhetően azonnal értesülhetsz ha új üzenetet kapsz. Beszerethető hordozható változatban, több speciális tartalom kezelési opciót is kínál. RSS olvasóval, témákkal tehető sokkal dizájnosabbá, teljesen ingyenes profi funkciókkal használható. 

Mozilla Thunderbird Összefoglaló: 

 • levelek valós időben történő figyeléseMozilla Thunderbird pillanatkép
 • azonnali üzenet küldés és fogadás
 • egyszerű használat
 • RSS olvasó funkció
 • spam védelem
 • szűrők támogatása
 • modern megjelenés
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • ingyenes, teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.mozilla.org/hu/thunderbird/
Mozilla Thunderbird Letöltés

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Mozilla Thunderbird
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Thunderbird Portable 115.11.12024-06-02 Mozilla Thunderbird Portable 115.11.1 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • BlueMail 1.140.342024-05-27 BlueMail 1.140.34 (0)
  A BlueMail egy szabadon kipróbálható E-mail kliens szoftver ami számos protokoll alapján használható. Windows App formájában és […]
 • FileZilla 3.67.02024-04-16 FileZilla 3.67.0 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • Free Download Manager 6.23.0.57542024-06-12 Free Download Manager 6.23.0.5754 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Firefox ESR 115.12.02024-06-12 Firefox ESR 115.12.0 (0)
  A Firefox ESR egy kiváló dizájnú felülettel elérhető böngésző amivel szinte bármilyen tartalmat megtekinthetünk, több egyéni […]

1 megjegyzés

Borza 2015-10-05 at 17:13

Szeretnék egy új levelező programot, mert a Telenor megszüntette a Telenor Studiot

Válasz

Szólj hozzá