Kényelmes, illetve rendkívül testre szabható levelezést ígér a Thunderbird

Azonnali üzenetek küldéséhez, illetve a fogadásukhoz használható program a Mozilla Thunderbird ami valóban egyszerűbbé teszi az interneten keresztüli üzenetek küldését E-mail fiókon keresztül.  Könnyen be lehet állítani, kiegészítőket lehet hozzáadni a programhoz.

Ha már használtál levelező programot abban az esetben nem kell hogy túl sok időt töltsünk a szoftver használatának a bemutatásával mivel igen népszerű, talán az egyik legígéretesebb megoldás ami rengeteg Windows használó számára tette jelentősen egyszerűbbé a levelek fogadását, illetve küldését. A Thunderbird véd a kéretlen levelektől, teljesen automatikusan értesít a beérkező üzeneteinkről, csak a meglévő fiókunkat kell hozzá csatlakoztatni, az előnye, hogy egyszerre több is hozzáadható. Elolvashatjuk, újakat írhatunk, illetve figyelemmel kísérhetőek, csak futtatni kell a háttérben. Profi levelező kliens Windows rendszerre.

Akárcsak a fejlesztő böngészőjéhez, ehhez a levelező alkalmazáshoz is be lehet szerezni kiegészítőket így nincs szükség hogy további alkalmazásokat telepítsünk, teljesen ingyenesen szerezhetőek be hozzá. A beállításainál azok áttekinthetőek ki, illetve bekapcsolhatóak. Témákat is letölthetsz hozzá. Modern, látványos üzeneteket lehet küldeni a Thunderbird levelező programmal, egy előre elkészíthető sablon beállítást is létrehozhatunk, így a levelek kezelése még kevesebb időt igényel. Természetesen telepíthető, illetve hordozható verzióban is beszerezhető ugyan azokkal a funkciókkal.

Thunderbird Levelező szoftver Windowsra


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kényelmes, illetve rendkívül testre szabható levelezést ígér a Thunderbird
Szerző
Leírás
Az alábbi levelező kliens program egy remekül konfigurálható alkalmazás amihez még kiegészítőket is be lehet szerezni. A Thunderbird ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek