Egyszerre több Levelező fiók használatát is támogatja a BlueMail

Egyszerre több levelező kliens szolgáltatáshoz férhetünk hozzá abban az esetben ha a BlueMail megoldásával kezeljük a beérkező leveleinket, illetve vele küldünk el e-mail üzeneteket. Az alkalmazás az összes szolgáltatást támogatja.

Ingyenesen használható, néhány percen belül beállíthatjuk ahol csak a már korábban létrehozott fiókunkkal kell belépni, azonnal megtekinthetővé válnak az üzenetek, illetve sajátokat lehet írnunk. A felhasználói felületén áttekinthetően kísérhetőek nyomon az üzenetek, azonnal megtekinthetőek az sem probléma ha az multimédiás fájlokat tartalmaz. A BlueMail levelező program hatékonyabbá, illetve sokkal gyorsabbá teszi az e-mailek kezelését, ahol egy program futtatásával kapjuk meg az összes ma felhasználóknál már ismert szolgáltatást.

Korszerű levelező program

Sokkal kényelmesebben, illetve rugalmasabban lehet levelezni a saját listákra felvett partnerekkel, ahol az üzenetek modern, áttekinthető szövegformázással listázhatóak ki és válthatunk az egyes partnerek e-mail profiljai között. A BlueMail megoldását érdemes futtatni ha egy alkalmazással szeretnénk a levelezési munkafolyamatainkat elvégezni, üzeneteket küldeni a barátoknak, munkatársaknak. Windows használók számára jelenleg App formájában lehet beszerezni, természetesen a régebbi rendszert futtató felhasználók is támogatott verziót próbálhatnak ki. Innen érhető el az aktuális kiadás.

BlueMail – levelező alkalmazás Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerre több Levelező fiók használatát is támogatja a BlueMail
Szerző
Leírás
Ingyenes levelező alkalmazás Windows rendszerre ami egyszerre több fiók kezelését is lehetővé teszi. A BlueMail naptár kiegészítőt is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek