BlueMail 1.1.116.0

A BlueMail egy szabadon kipróbálható E-mail kliens szoftver ami számos protokoll alapján használható. Windows App formájában és Linuxra is használható, ahol egyáltalán nem számít, hogy milyen levelező szolgáltatáshoz szeretnénk futtatni. A Free alkalmazással egy naptár kiegészítőt is használhatunk. Ingyenes levelező program.

Egy alkalmazás támogatja, hogy az összes levelező kliensünk által kezelt üzeneteinket tudjuk elérni, megtekinteni. A szoftver a BlueMail Windows App kiegészítőként használható, azt egyéb platformokra is ki lehet próbálni, ilyen a Linux rendszereken beszerezhető kiadás.

A BlueMail letölthető verziója a Windows Store megosztón keresztül szerezhető be. A telepítése után néhány beállítást kell elvégezni, hogy betöltse azt a feladatot amire ki lett fejlesztve.

A szoftver rengeteg üzenet küldő szolgáltatáshoz használható, ilyen a Google Mail, Outlook, Hotmail, AOL platform.

Rugalmas üzenet küldés a BlueMail kliensével

Kényelmesebben, egyetlen alkalmazással tudjuk az összes levelezési feladatainkat végrehajtani, ahol saját üzenetek írása, illetve az azok fogadásához tartalmaz minden fontosabb kiegészítőt.

Az egyéb tartalommal rendelkező üzenetek mellékleteit is az eredeti minőség szerint tudja megjeleníteni ami lehet fotó, videó, illetve Flash tartalmak. A BlueMail IMAP, SMTP, POP3 protokollokkal támogatott.

Megtalálható a szolgáltatásai részeként egy naptár funkció amivel a fontosabb eseményeket is archiválhatjuk, hogy azokról ne feledkezzünk el. A BlueMail megoldásával nem fontos egyszerre több levelező kliens szoftvert használni, a szoftver könnyedén rendelkezésre áll, illetve futtatható ha meg szeretnénk tekinteni az E-mail üzeneteinket. Levelező szoftverként használható még a Foxmail, illetve a Mozilla Thunderbird kliense.

A BlueMail egy levelező kliens azok számára akik egy alkalmazással szeretnék az összes létrehozott fiókjukhoz tartozó tartalmakat kezelni. Ingyenes, Windows App kiegészítőként lehet használni.

BlueMail

BlueMail Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BlueMail
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Thunderbird Portable 78.0.14.02021-10-20 Mozilla Thunderbird Portable 78.0.14.0 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • Mozilla Thunderbird 91.2.02021-10-09 Mozilla Thunderbird 91.2.0 (1)
  A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket […]
 • Free Download Manager 6.15.3.42362021-10-17 Free Download Manager 6.15.3.4236 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • Google Drive 51.0.16.02021-10-16 Google Drive 51.0.16.0 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]
 • FileZilla 3.56.12021-10-11 FileZilla 3.56.1 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]