Portable Csevegők

Telegram Desktop Portable 4.16.7

A Telegram Desktop Portable nevű programmal egy profi, biztonságos levelező, Chat klienst próbálhatsz ki, igen széles körű funkció támogatottság mellett. Ez a kiadás nem igényel telepítést, csak el kell indítani. Fájlok megosztásához is ideális. Szinkronizálni is tud két eszköz között. Free alkalmazás.

Az ingyenesen használható szöveges üzenet, illetve fájl megosztást is támogató csevegő szoftver jelenleg talán az egyik legbiztonságosabb technológiát biztosítja annak az érdekében, hogy a szükséges felhasználó élmény biztosítása mellett tudj beszélgetni a barátaiddal. A Telegram Desktop Portable Windows rendszeren futtatható alábbi változata nem igényel installálást.

A Telegram Desktop Portable letöltése után egy tömörített mappában kapod meg azokat a fájlokat amik a használatához szükséges. Azt csak ki kell bontani, majd a mappában lévő programot el kell indítani. Megjelenésben, illetve használhatóság szempontjából teljes mértékben ugyan azokat a lehetőségeket támogatja mintha a telepíthető változatot próbáltad volna ki. Ha a szoftvert a mobilodon is használod felfedezhető egy igen hasznos, előnyös tulajdonsága, a beszélgetéseidet, illetve a partner listádat a Windows kliens változatával szinkronizálhatod. Ez azért valósulhat meg mivel azok a felhőben kerülnek eltárolásra. Azt azonnal teljes kényelemben futtathatod.

A Telegram Desktop Portable egyszerű szöveges üzenetek küldésére, illetve fájlmegosztásra is felhasználható, itt szinte bármilyen kiterjesztés kiválasztható, legyen az kép, videó, szöveges dokumentum, tömörített tartalmak. A kényelmesebb beszélgetésekhez létrehozhatsz egyéni partner listákat, Chat csoportokat, akárcsak ha Facebookot használnád.

A rendkívül biztonságos protokollt támogató csevegő program a Telegram Desktop Portable igen aktív fejlesztés alatt áll, így belőle Linux, Windows Mobil, Android változat is beszerezhető.

Hordozható szoftverként, a megfelelőjeként a Miranda IM Portable, vagy a Skype Portable választható. Az utóbbi fájlok megosztásához, videó telefonáláshoz a legnépszerűbb platform.

A Telegram Desktop Portable egy igazán hasznos szoftver tud lenni a számodra, ha egy olyan csevegő programot keresel a számítógépedre, amit nem kell telepíteni, biztonságos, ráadásul a partnerek közötti egyszerű fájl megosztás is megvalósítható. Ingyenes, szinkronizálás támogatással. Több platformra is beszerezheted. 

Telegram Desktop Portable Összefoglaló:

 • Csevegő program

  Telegram Desktop Portable
 • Nem kell telepíteni
 • üzenetek szinkronizálásához
 • Saját Chat szobák létrehozásához
 • fájlok megosztása
 • dizájnos, egyszerűen kezelhető indítópult
 • több platformra is elérhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://telegram.org/faq 
Telegram Desktop Portable letöltés

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Telegram Desktop Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Telegram Desktop 4.16.72024-04-15 Telegram Desktop 4.16.7 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]
 • DesktopOK 11.212024-04-15 DesktopOK 11.21 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • Internxt Drive 2.0.72024-04-14 Internxt Drive 2.0.7 (0)
  Az Internxt Drive egy ingyenes fájlmegosztó szoftver amivel szinte bármilyen tartalmat kényelmesen, egyszerűen lehet megosztani felhő […]
 • TeamViewer 15.52.42024-04-03 TeamViewer 15.52.4 (0)
  A TeamViewer segítségével távoli asztali kapcsolatot tudunk létesíteni a  szolgáltatás keretein belül. Segítségnyújtásra, […]
 • Dropbox 196.4.69002024-04-03 Dropbox 196.4.6900 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]

Szólj hozzá