Pidgin Portable 2.14.12

A Pidgin Portable egy multifunkciós csevegő kliens szoftver amivel rengeteg ma használt szoftverrel lehet futtatni csevegésre. Az alábbi Free alkalmazás telepítés nélkül használható, az AIM, MSN, IRC, ICQ, YAHOO, SIMPLE, QQ platformok esetén van mód arra, hogy egy programmal lehessen az üzeneteket kezelnünk.

A szoftver egy rengeteg futtatóval rendelkező levelező kliens szoftver amit abban az esetben érdemes beszerezni ha több közösségi oldalon is futtatni akarjuk szöveges üzenetek küldéséhez, illetve chat beszélgetésekre. A Pidgin Portable ingyen használható.

A Pidgin Portable letöltése után a szoftver futtatásának az érdekében a gépre eltárolt alkalmazást csak el kell indítani majd be kell tallózni azt a mappát ahová ki akarjuk bontani azokat a fájlokat amik a csevegő program használatához szükséges.

A szoftver indítása után fontos hogy bejelentkezzünk, illetve létrehozzuk azokat a fiókokat amik a szöveges üzenetek küldésére akarunk használni.

A csevegő program a Pidgin Portable akár több gépen is használható, a fájlokat akár át lehet másolni több Windows operációs rendszert futtató számítógépre amin minden szolgáltatás rendelkezésre áll, dinamikus használhatósággal áll rendelkezésre mintha az installálható kiadással leveleznél.

A program AIM, MSN, IRC, ICQ, YAHOO, SIMPLE, QQ szolgáltatások esetén használható, az indítás, illetve a fiókba történő belépés után az összes levelezés azonnal elérhető, illetve felvehetjük az ismerőseinket, barátainkat a levelezési listához. Az üzenetek szöveges tartalmat, képeket, videókat, illetve audió tartalmakat is támogat ahol akár egy korábban rögzített hanganyagot is az eredeti paraméterekkel lehet átküldeni az partnereknek.

Chat üzenetek írását támogatja a Miranda IM Portable, illetve a FossaMail Portable nevű program akkor javasolt az alábbi programokat használni ha az alábbi alkalmazás nem biztosít egy olyan szolgáltatást ami nekünk lényeges.

A Pidgin Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes chat program amivel egyszerűen lehet szinte bármilyen tartalommal rendelkező üzenetet elküldeni. Windows, Linux, MAC operációs rendszerrel készült hardverekhez lehet beszerezni.

Pidgin Portable

Pidgin Portable összefoglaló:

 • levelező program
 • nem kell telepíteni
 • rengeteg közösségi oldal esetén használható
 • fájlok, videók küldéséhez
 • modern kiegészítők támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.pidgin.im/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pidgin Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Telegram Desktop 4.12.12023-12-01 Telegram Desktop 4.12.1 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]
 • Telegram Desktop Portable 4.12.12023-12-01 Telegram Desktop Portable 4.12.1 (0)
  A Telegram Desktop Portable nevű programmal egy profi, biztonságos levelező, Chat klienst próbálhatsz ki, igen széles körű funkció […]
 • Miranda IM 0.96.42023-11-16 Miranda IM 0.96.4 (0)
   A Miranda IM Kliens szoftverként használható azonnali üzenetküldő program. Rengeteg speciális testre szabási lehetőséget, értesítési […]
 • Miranda IM Portable 0.96.42023-11-16 Miranda IM Portable 0.96.4 (0)
  A Miranda IM Portable egy Chat beszélgetések lebonyolítására alkalmas szoftver, ami kliensként vehető igénybe. Többek között […]
 • Qutebrowser 3.0.22023-10-20 Qutebrowser 3.0.2 (0)
  A Qutebrowser egy leegyszerűsített indítófelülettel futtatható böngésző amivel az oldalakat billentyűparancsokkal nyithatjuk meg. A […]