Miranda IM Portable 0.10.77

A Miranda IM Portable egy Chat beszélgetések lebonyolítására alkalmas szoftver, ami kliensként vehető igénybe. Többek között támogatja az AIM, ICQ, MSN, YAHOO, IRC, Jabber hálózatot. Ez a Free alkalmazás a népszerű csevegő program telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű.

Ha egy olyan kliens programot keresel, amivel egyszerre több hálózaton keresztül tudsz chat beszélgetéseket lebonyolítani, fontos hogy azt ne kelljen telepíteni, akkor itt a Miranda IM Portable. Számos testreszabási opciót biztosít a kipróbálói számára.

A Miranda IM Portable letöltése után egy önkicsomagoló .exe fájlt kapsz, amit csak ki kell bontani egy szabad mappába, gyakorlatilag más tennivalód nincs is, a szoftver azonnal elindíthatóvá válik. A Miranda IM Portable telepíthető változatban is beszerezhető.

Az első futtatás alkalmával kézzel adhatsz meg a számára hálózatokat, ahol támogatott az AIM, ICQ, MSN, YAHOO, IRC, Jabber.

A szoftver egyik leginkább említésre méltó előnyös tulajdonsága, hogy rengeteg speciális beállítási lehetőséget tesz elérhetővé, megváltoztatható az alapértelmezett alkalmazott ikonok, az egyes funkciókhoz billentyűkombinációs parancsokat rendelhetsz, természetesen a gyári paraméterek igény esetén meg is változtathatóak, sajátokat is hozzárendelhetsz. Saját avatar-okat adhatsz meg a számára.

Külön a beállításoknál engedélyezhető, hogy a Miranda IM Portable értesítést jelenítsen meg arról, hogy új üzenet érkezett, így a háttérben futva azonnal tájékoztat ha új üzenetet érkezik. Természetesen itt saját hangjelzéseket is alkalmaz.

A Miranda IM Portable a kis méretével ellentétben olyan lehetőségeket is biztosít, amit más hasonló jellegű csevegő programok részben, vagy egyáltalán nem tartalmaznak.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még a Viber nevű szoftvert, ami már videótelefonálásra, fájlok megosztásához is felhasználható. Többek között Facebook támogatással is bíró asztali kliens szoftver a HipChat ami inkább a prémium kategóriába sorolható.

A Miranda IM Portable a népszerű csevegő program telepítést nem igénylő változata, amit akár egy cserélhető adathordozóról is futtathatsz anélkül, hogy szemetelné az operációs rendszert. Rengeteg speciális beállítást, billentyűkombinációs vezérlési lehetőséget is biztosít. AIM, ICQ, MSN, YAHOO, IRC, Jabber hálózatok esetén nyújt teljes körű támogatást.

Miranda IM Portable

Miranda IM Portable Összefoglaló:

 • Csevegő program
 • nem kell telepíteni
 • AIM, ICQ, MSN, YAHOO, IRC, Jabber támogatás
 • rengeteg speciális beállítási opció
 • billentyűkombinációs vezérlési mód
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.miranda-im.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Miranda IM Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Miranda IM 0.10.772018-02-06 Miranda IM 0.10.77 (0)
   A Miranda IM Kliens szoftverként használható azonnali üzenetküldő program. Rengeteg speciális testre szabási lehetőséget, értesítési […]
 • Mozilla Thunderbird 102.7.12023-02-01 Mozilla Thunderbird 102.7.1 (1)
  A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket […]
 • Google Drive 70.0.0.02023-01-30 Google Drive 70.0.0.0 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]
 • FileZilla 3.63.12023-01-26 FileZilla 3.63.1 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • Mozilla Thunderbird Portable 102.6.12023-01-14 Mozilla Thunderbird Portable 102.6.1 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]