Blog

Multi platformos csevegésekhez használható szoftver a Pidgin

Az ingyen használható csevegő programmal akár több csevegő platformon is lehetőség van, hogy üzeneteket küldjünk a barátainknak, fájlokat, Audió felvételeket osszunk meg azokkal akik a levelezési partner listára vettük fel. A Pidgin megoldása Linux, illetve mobilokra is támogatott.

A levelező programmal egy ingyenes több platformon Windows, Android, illetve a legnépszerűbb operációs rendszert futtató eszközökön lehet levelezni az barátainkkal. A Pidgin nevű programmal lehetőség van, hogy egy kliens alkalmazással tudjunk egy adott időpontban a legismertebb közösségi oldalakon beszélgetni a barátainkkal.

A Pidgin egy modern indítópanellal készítették el ahol az indítása után a korábban regisztrált közösségi oldalakra kell belépni a program megjeleníti azokat az üzeneteket amiket előzőleg kaptunk. Újakat írhatunk, elolvashatjuk azokat ahol szinte bármilyen tartalmat fel lehet használni a dinamikusabb kezelhetőség érdekében.

A mélyebb beállítás opcionálisan kimaradt a csevegő szoftverből így egyszerűbb a használata. Ha a levelező szoftver által definiált funkciónál még több feladatra szeretnénk felhasználni a programot abban az esetben beépülő modulokat lehet hozzá beszerezni így modernebb univerzális munkafolyamatokhoz is a legjobb kiegészítő. A Pidgin telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

Pidgin -csevegő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Multi platformos csevegésekhez használható szoftver a Pidgin
Szerző
Leírás
Ingyen használható levelező program amivel a legnépszerűbb közösségi oldalakhoz lehet futtatni. A Pidgin hordozható kiadásban is beszerezhető.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá