One Messenger: Profi csevegő kliens program

Egy professzionális eszközkészlettel rendelkező csevegő kliens szoftver az One Messenger, amivel több népszerű, ma használatos platformon van lehetőség szöveges üzenet formájában csevegni a barátokkal, ismerősökkel.

A programra úgy is tekinthetünk mint egy univerzális kliens szoftverre ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több platformon tudjunk kommunikálni az ismerőseinkkel ami lehet a Facebook, Twitter, Skype, WecHAT. Itt korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a kommunikáció széles skáláját kipróbálhassuk.

Az alkalmazás a szöveges üzenetek küldésén kívül multimédiás tartalmak, képek, videók továbbítására is felhasználható, így szórakozásra, illetve Online munkafolyamatokra is felhasználható. Az One Messenger egy azok közül a kliens programok között amik képesek egyszerre több közösségi szolgáltatással egy adott időben kapcsolatot létesíteni. A program a Microsoft Store szolgáltatásain belül is beszerezhető, így nem csak hogy biztonságosnak számít, hanem könnyen kezelhető, azonnal beszerezhető. Kinézetben a szokásos Chat programok stílusvilágára hasonlít. Kereskedelmi megoldás, amit ingyenesen funkciókorlátozással lehet igénybe venni, így is biztosítja azokat a lehetőségeket amikre általánosságban szükség szokott lenni Chat beszélgetésekhez. A szoftver legújabb kiadása innen szerezhető be. Angol nyelvű.

One Messenger – csevegő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
One Messenger: Profi csevegő kliens program
Szerző
Leírás
Kiváló funkciókkal rendelkező csevegő program: One Messenger

Kapcsolódó szoftverek