Imo Messenger: Chat program ami fotók megosztására is felhasználható

Az ingyenes Android rendszert futtató mobilokra is elérhető alkalmazással igen egyszerűen tudsz szöveges üzeneteket küldeni, fotókat megosztani, vagy bármely olyan tevékenységet elvégezni amik egy Chat programtól elvárható. Az Imo Messenger kizárólag a legfontosabb funkciókat tartalmazza.

A jelenleg elérhető Chat programok között egy igen érdekes, egyben hasznos kiadás amivel könnyed, egyben igényhez igazítottan tudsz szöveges üzenet formájában vagy akár videotelefonálással kommunikálni a barátaiddal. Az Imo Messenger mobilra is beszerezhető ha nem asztali számítógépen szeretnéd használni, le akarod cserélni a korábban általad használt az eddigi legismertebb csevegő programod a Skype, vagy a Viber platformját. A szöveges üzeneteken kívül lehet vele fotókat is küldeni a partnernek, azonnali videotelefonálásokat indíthatsz, vagyis rengeteg hasznos szolgáltatás fedezhető fel benne ami ma már alapnak tekinthető. A csevegő alkalmazás felülete kinézetben teljesen ugyan azt a megjelenést kölcsönzi mintha bármely hasonló programmal lenne dolgunk, így hamar ki lehet ismerni, hogy mit lehet maximálisan kihozni belőle, érdemes e használni. A program innen szerezhető be. Szabadon kipróbálható bárki számára.

Imo Messenger: Chat program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Imo Messenger: Chat program ami fotók megosztására is felhasználható
Szerző
Leírás
Remek megtervezéssel rendelkező Chat program amivel nem csak egyszerű üzeneteket tudsz küldeni, hanem videó telefonálhatsz is. Imo Messenger...

Kapcsolódó szoftverek