Hogyan YouTube Streamingelj a ManyCam nevű alkalmazással

Mindenképp kipróbálandó csevegő program azok számára akik egyszerre több platformra keresnek egy megbízható, korszerű eszközökkel rendelkező videotelefonálásra alkalmas szoftvert ami támogatja a YouTube Stream feladatokat is. A ManyCam Skype, illetve Facebook beszélgetésekhez is használható.

Egy alapvetően videotelefonálásra használható program ami néhány igen érdekes, egyben hasznos funkciót is tartalmaz azok számára akik szeretik az újdonságokat, egyszerre több Chat programot, platformra csatlakoztak korábban, Facebook, Skype… A ManyCam videotelefonálásra kitalált megoldásával akár a YouTube-on elérhetővé tehető egy olyan tartalom valós időben amit mi hasznosnak tartunk, Streaming megosztással.

Ehhez csak a ManyCam beszerzésére, illetve telepítésre van szükség. Ezután be kell jelentkezni a szoftver felhasználói felületén a fiókunkba majd a gyakorlati rész maradt a tartalom létrehozása.

Rengeteg hasznos funkciót fedezhetünk fel benne, több platformos, effektezni is lehet vele akárcsak néhány webkamera szoftver esetén, saját szín szerinti háttér állítható be a beszélgetésekhez. Kiválasztható a minőség, vagy egyszerűen csak videó felvételt lehet készíteni, természetesen több formátumban is el lehet majd azt tárolni. A ManyCam az egyik legjobbnak nevezhető Chat program akár YouTube Stream feladatokhoz.

ManyCam – videotelefonálás, chat…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hogyan YouTube Streamingelj a ManyCam nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Videotelefonálásra is használható szoftver ami videó felvevő funkciót is tartalmaz. A ManyCam effektezni is tudja a tartalmaidat.

Kapcsolódó szoftverek