Nem csak egyszerű üzenet küldésre használható a Telegram

Egyre több felhasználóval rendelkezik, a remek funkcionalitással rendelkező üzenet küldő alkalmazás a Telegram Desktop Windows rendszerre tervezett verziója. A szoftver egy sokkal biztonságosabb üzenet formájában való kommunikációt képes lehetővé tenni.

Az alkalmazást Windows rendszeren lehet használni szöveges üzenetek küldésére ahol egyéb tartalmakat is fel lehet használnunk ami képek, videók, illetve számos hasznos interaktív szolgáltatásként futtathatunk.

A Telegram felhasználhatósága ettől sokkal széles körűbb, tehát nem csak Chat beszélgetésekre lehet használni, hanem akár Online projektek egy kiegészítőjeként. A felhasználói felületén nagyon egyszerűen van mód a partnerek kiválasztására, keresőt is rendelkezésre bocsájt, modern felhasználói felülettel hozták létre.

Csoportosan is Chatelhetünk

A szoftver egy biztonságos üzenet továbbítási módszerrel tudja továbbküldeni a beszélgetéseket, amihez csak azok a felhasználók férhetnek hozzá akiknek azt engedélyeztük. Csoportok hozhatóak létre, így sokkal egyszerűbben tudja az egy meghatározott csapatba csatlakozott emberek beszélgetését még hatékonyabbá tenni. Az alábbi kiadást Windows rendszert használóknak adták ki, ami szinte teljes mértékben megegyezik a Facebook Messenger megoldásával. Innen szerezhető be. Telepítés nélkül is használható, csak a megfelelő példányt kell beszerezni hozzá.

Telegram – Titkosított üzenetek küldése


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Nem csak egyszerű üzenet küldésre használható a Telegram
Szerző
Leírás
Titkosított üzenetek küldésére használható ingyenes program ami számos feladatra kiválasztható: Telegram

Kapcsolódó szoftverek