InternetPortable Böngészők

SeaMonkey Portable 2.53.18.2

A SeaMonkey Portable egy a Mozilla által kiadott multifunkciós szoftvercsomag ami egy felületen egy sor hasznos szolgáltatást biztosít. Az alábbi Free alkalmazás többek között tartalmaz RSS olvasásra, HTML szerkesztésre, böngészésre és levelezésre alkalmas segédletet. Ez a hordozható változata.

Egyszerre több feladat végrehajtása az esetek többségében több egyidejű szoftver futtatásával jár. Ezek nem csak hogy nehezebb navigációval, de nagyobb erőforrás igénnyel is jár. Ha szereted a multifunkciós feladatokat megvalósító megoldásokat, akkor a SeaMonkey Portable neked készült.

Ezt a kiadást nem kell telepíteni, csak a letölthető önkicsomagoló fájlt egy szabad helyre kell kibontanod, az azt tartalmazó mappát már több gépen is futtatni tudod miután USB kulcsra másoltad.

Az alapcsomag számos hasznos szolgáltatást biztosít, amivel az internetes tevékenységedet tudod sokkal könnyebbé tenni. A SeaMonkey Portable biztosít egy igen rugalmasan kezelhető, Magyar nyelven is tudó böngészőt, ami tud szinkronizálni, jelszavakat és űrlapokat adminisztrálni. Természetesen a kedvencek és a könyvjelzők támogatása sem maradhatott ki belőle. A felületét témák segítségével lehet módosítani.

Az egyéb szolgáltatásai részeként helyet kapott benne egy csevegő program amivel azonnali rövid szöveges üzenetek váltására van módod. Ha ettől többre vágysz, természetesen arra is van lehetőség, hisz egy igen modern levelező program is van benne ami automatikusan szinkronizálja az üzeneteidet. A rendszeresen meglátogatott kedvenc weboldalaidat a beépített RSS olvasójával tudod követni. Találhatsz még benne egy szövegszerkesztőt is ami HTML támogatással bír, itt használhatsz hivatkozásokat, beilleszthetsz multimédiás tartalmakat, képeket. Igen széles szövegformázási móddal bír, táblázatokat, nyomtatási segédletekkel kibővítve. Tudja ellenőrizni a helyesírást is. Ha ez még mindig nem volna elég, néhány alapvető fájlkezelési műveletet is elvégezhetsz a SeaMonkey Portable segítségével, ezt a ChatZilla kiterjesztésével lehet megvalósítani.

Ha napi rendszerességgel szeretnéd használni és a hagyományos telepítős SeaMonkey-re van szükséged, természetesen azt is letöltheted a honlapunkról. A fejlesztő kínálatában található még egy minden igényt kielégítő levelező kliens szoftver a Mozilla Thunderbird portable őt sem kell telepítened. Ha a hordozható böngészőjére van szükséged, akkor a Mozilla Firefox Portable változatát használhatod.

Összességében tekintve a SeaMonkey Portable egy több internetes feladatot is megvalósítani képes program, ami böngészésre, levelezésre, és alapvető FTP műveletekre vethető be. Magyar nyelvi támogatással.

SeaMonkey Portable összefoglaló:

SeaMonkey Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SeaMonkey Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SeaMonkey 2.53.18.22024-03-28 SeaMonkey 2.53.18.2 (0)
  A SeaMonkey a Mozilla szárnyai alatt fejlesztett komplett szoftver csomag ami egy alkalmazáson belül több feladat ellátására is képes […]
 • Mozilla Thunderbird Portable 115.11.12024-06-02 Mozilla Thunderbird Portable 115.11.1 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • Calibre 7.14.02024-07-12 Calibre 7.14.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Firefox ESR Portable 115.13.02024-07-12 Firefox ESR Portable 115.13.0 (0)
  A Firefox ESR Portable a számítógép hardveres paramétereihez optimalizált, szinkronizálható böngésző, ami funkciójavaslatokat is meg […]
 • Calibre Portable 7.14.02024-07-12 Calibre Portable 7.14.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]

Szólj hozzá