Safari Portable 5.1.7

A Safari Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő kiadása, ami több hasznos funkcióval is el van látva. Az alábbi Free alkalmazásként futtatható program tartalmaz RSS olvasót, illetve egy speciális funkciót, az úgynevezett olvasó módot, ez a lehetőség abban az esetben lehet hasznos ha szöveges tartalommal bíró oldalt szeretnél elérni, ez a kényelem miatt lehet hasznos.

Ha ismered, esetleg használod a címben említett alkalmazás hagyományos kiadását, elnyerte a tetszésedet, esetleg azt több gépen is futtatnád úgy hogy azt ne kelljen telepíteni amellett hogy biztosítja az összes funkciót, amire csak szükséged lehet, akkor itt a Safari Portable. Ingyenes kiadás.

A Safari Portable letöltése után az alkalmazás azonnal futtatható, mindennemű rendszer módosulás nélkül szemetelés mentesen képes a böngészési tevékenységeidet a maximális felhasználói élmény szintjére emelni.

A Safari Portable címsora mellett felfedezhető egy beépített kereső funkció, ahol a Google keresőjének a szolgáltatását lehet igénybe venni szinte bármilyen tartalom felkutatására.

A böngésző alapértelmezetten tartalmaz egy nagyon egyszerűen használható RSS olvasó funkciót. A címsor alatti eszköztáron elmentheted azokat az oldalakat amiket rendszeresen látogatsz meg, azokat akár egy külön mappába is rendszerezheted.

Szerencsére mint bármely más ma népszerűnek tekinthető böngésző, a Safari Portable is támogatja a privát munkameneteket, ekkor az aktuális böngészési tevékenység automatikusan törlésre kerül az alkalmazás bezárása után.

A beállításoknál megadható az alapértelmezett oldal, a letöltések mentésének a helye, testre szabható a megjelenése. Ha funkcionálisan ettől többre volna igényed, ebben az esetben a hivatalos oldalról további kiegészítőket szerezhetsz be hozzá. A Safari Portable biztonsági beállításainál néhány fölösleges beépülő automatikus letiltását is kezdeményezni lehet, ezzel akár sokkal gyorsabbá tehető az oldalak betöltődése.

A Safari Portable tartalmaz még egy speciális funkciót, ami abban az esetben lehet a hasznodra, ha olyan oldalt látogatsz meg, ami döntő többségében szöveges jellegű tartalommal bír. Az olvasó mód egyetlen kattintással engedélyezhető.

Alternatív megfelelőjeként választhatod még a Chrome Portable, illetve a Pale Moon Portable nevű alkalmazást, az utóbbi egérgesztusos vezérlési móddal is el van látva.

A Safari Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő kiadása ami rengeteg kényelmi funkcióval el van látva. Olvasó mód, testre szabható megjelenés, Plugin támogatás, RSS olvasó funkció.

Safari Portable

Safari Portable összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Safari Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avant Browser 2020 Build 22020-03-08 Avant Browser 2020 Build 2 (0)
  Az Avant Browser rendkívül kis méretű, de annál több plusz szolgáltatással rendelkező teljesen ingyenes böngészőmotor. […]
 • Maxthon Portable 5.2.5.40002018-11-14 Maxthon Portable 5.2.5.4000 (2)
  A Maxthon Portable egy remek Magyar nyelven is használható hordozható böngésző, ami letöltés menedzsert is tartalmaz. Prémium […]
 • QupZilla Portable 2.2.52018-01-30 QupZilla Portable 2.2.5 (0)
  A QupZilla Portable egy WebKit alapon futó, alapértelmezés szerint számos extra funkciót biztosító kiegészítővel felszerelt […]
 • SunDance 4.6.0.02015-08-04 SunDance 4.6.0.0 (2)
  A SunDance egy egyedi felépítéssel rendelkező különleges böngészőmotor ami tartalmaz speciális keresőt, RSS olvasót, Translate […]
 • Safari 5.1.72013-09-05 Safari 5.1.7 (0)
  A Safari egy rendkívül kis erőforrás igénnyel rendelkező biztonságos böngésző ami kellő sebességgel képes betölteni a minket érdeklő […]