Metatogger 7.4.0.1

A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg igen hasznosnak tekinthető funkciót biztosít, tartalmaz egy beépített zenelejátszót, vele opcionálisan fel lehet kutatni a multimédiás tartalmak esetén a fájlduplikátumokat. Free alkalmazás.

Az alábbi multimédiás fájlok kezelésére alkalmas szoftver segítségével (Metatogger) a nagyobb zenei kollekciódon tudsz több hasznos feladatot ellátni, rendszerezni. Az alkalmazás korszerű lehetőségeket biztosít annak az érdekében, hogy a zenei fájljaidhoz tartozó ID3 tag jellemzőit szerkeszthesd.

A Metatogger letöltése után egy standard telepítési folyamat zajlik le ahol az alkalmazás további kiegészítőket szerezhet be a rendeltetésszerű használat érdekében.

Az első indítását követően egy áttekinthető, rengeteg hasznos Toolst biztosító felhasználói felület fogad, ahol az ID3 tagok szerkesztésére szánt zenei fájlt egyszerűen a felületére lehet húzni, vagy a beépített fájlkezelő szolgáltatásával be lehet tallózni. Az alkalmazás tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a kezelendő zenei fájl lejátszható. Ha nagyobb zenei kollekcióval rendelkezel, tudomásod van arról, hogy ott több azonos tartalmú zenei fájl található, vele azokat felkutathatod, hisz duplikátum keresőt is tartalmaz.

ID3 Tag szerkesztő alkalmazás a Metatogger

A Metatogger ID3 tagok szerkesztésekor, támogatja, hogy műfaj, dátum, előadó szerint adj hozzá adatokat. A szoftver nem csak új információk megadását támogatja, hanem opcionálisan a meglévők módosítását is el lehet vele végezni. Az alkalmazás tud importálni, rengeteg szituációban jól tud jönni, akár biztonsági mentéseknél. A program előnyeként hozható fel, hogy teljesen ingyenesen biztosítja az általa biztosított funkciókat, ami viszont hátrány, hogy Magyar nyelvi támogatással jelenleg nem rendelkezik.

Hasonló funkciókat biztosít még az igen népszerű Mp3tag, illetve a Kid3. Zenei tartalmak esetén komplexebb megoldást biztosít a Zortam Mp3 Media Studio, ami konvertáláshoz, illetve Rippelési feladatokhoz is kiváló.

A Metatogger egy beépített médialejátszóval ellátott ID3 tag szerkesztő alkalmazás, ami alapvetően MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC fájlformátumok esetén biztosítja a szóban forgó műveleteket. Teljesen ingyenesen használható.

Metatogger

Metatogger összefoglaló:

 • Zenei fájlok kezeléséhez
 • ID3 tag szerkesztő
 • Audió tartalmak rendszerezése
 • fájlnevekből ID3 Tag tartalmak létrehozása
 • beépített médialejátszó
 • Lemezborítók letöltése, keresése
 • Nem kellő címkék eltávolítása
 • MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC formátumok esetén használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.luminescence-software.org/en/metatogger.html
Metatogger letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Metatogger
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mp3tag 3.232023-11-04 Mp3tag 3.23 (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • Kid3 3.9.42023-07-09 Kid3 3.9.4 (0)
  A Kid3 egy több népszerű zenei fájlformátumot támogató ID3 tag szerkesztő program. A szoftver rengeteg igen hasznosnak tekinthető […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 31.302023-11-14 Zortam Mp3 Media Studio Portable 31.30 (0)
  A Zortam Mp3 Media Studio portable audió mindenes zenei anyagaid rendszerezésére, azok megnyitására használható remek kis program. […]
 • Mp3tag Portable 3.232023-11-04 Mp3tag Portable 3.23 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • TagScanner Portable 6.1.162023-11-02 TagScanner Portable 6.1.16 (0)
  A TagScanner Portable egy kifejezetten zenei fájlok kezelésére szakosodott segédalkalmazás, amivel nem csak hogy a gépeden tárolt […]